Όμιλος Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας - Συνέντευξη στον ALPHA NEWS 95,5Ως έναν από τους κορυφαίους θεσμούς στην Ελλάδα όσον αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θέλουν να καθιερώσουν την Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας, οι άνθρωποι του Ομίλου Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας.
Με αυτό το σκεπτικό ετοιμάζονται να προτείνουν στην Ομοσπονδία τους, να διεξαχθεί την Άνοιξη του 2017, η 5η – αυτή τη φορά – Ανάβαση Κορυλόβου, η οποία τα προηγούμενα χρόνια συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού από όλη την Ελλάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο γραμματέας του ΟΦΑΔ Γιάννης Ταμπακόπουλος και ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Μανώλας, ανέφεραν ότι η σημαντική αυτή εκδήλωση είναι ξεχωριστή για όλη τη χώρα λόγω της εξαιρετικής διαδρομής για τους αθλητές που παίρνουν μέρος, της άρτιας οργάνωσης που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Όπως τόνισαν «εκτός από το γεγονός ότι συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προβάλλει την πόλη μας σε όλη τη χώρα».
Στη συνέντευξη τους τόνισαν ότι εκτός της ανάβασης Κορυλόβου, ο ΟΦΑΔ θα προτείνει στην Ομοσπονδία την διεξαγωγή της 14ης δεξιοτεχνίας για την ερχόμενη άνοιξη καθώς και μιας ακόμη αθλητικής διοργάνωσης στην κατηγορία του Time Attack.
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ο ΟΦΑΔ πραγματοποιεί την γενική του συνέλευση.

   
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου