Δριμύτατη καταγγελία εναντίον του Διοικητή του νοσοκομείου Καβάλας.


Με μια ιδιαιτέρως σκληρή ανακοίνωση του το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο της Καβάλας καταγγέλλει τον διοικητή του Καρασαββόγλου Αναστάσιο για αναλγησία, αυταρχισμό και εμπάθεια, για άσκηση των καθηκόντων του με όρους καθεστώτος και επιβολής.
Και αυτό επειδή – όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση - αρνήθηκε να χορηγήσει στο Σωματείο τα προγράμματα εργασίας του προσωπικού προκειμένου να καταρτιστεί πρόγραμμα προσωπικού ασφαλείας για την Απεργία της 24-11-16 που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, και χρειάστηκε ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για να το πράξει!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταγγέλλουμε τον Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Καβάλας Καρασαββόγλου Αναστάσιο για αναλγησία, αυταρχισμό και εμπάθεια, για άσκηση των καθηκόντων του με όρους καθεστώτος και επιβολής! Μοναδική αποστολή του Διοικητή είναι να παρεμποδίζει ευθέως και απροκάλυπτα και κατά παράβαση της παρ.1, του άρθρου 14, του Ν.1264/1982,τη λειτουργία του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.
Συγκεκριμένα αρνήθηκε να χορηγήσει στο Σωματείο τα προγράμματα εργασίας του προσωπικού προκειμένου να καταρτιστεί πρόγραμμα προσωπικού ασφαλείας για την Απεργία της 24-11-16 που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, και χρειάστηκε ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για να το πράξει!
Είναι αδιανόητο και πρωτοφανές να τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η υγεία των ασθενών εξαιτίας της εμπάθειας του Διοικητή για τους εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων και την αλαζονεία της εξουσίας που τον διακατέχει !
Το ''ηθικό πλεονέκτημα''  που κατάντησε ηθικός ξεπεσμός με πράξεις και συμπεριφορές άλλων εποχών και πρακτικές ''αποφασίζομεν και διατάσσομεν'' (τώρα καταλαβαίνουμε γιατί το σύνθημά τους στις εκλογές ήταν ''η Χούντα δεν τελείωσε το '73'')δεν έχουν θέση στο Νοσοκομείο, εδώ οι εργαζόμενοι με αυταπάρνηση και σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες προσφέρουμε υπηρεσίες στους πολίτες !
Το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας δεν κάμπτεται, δεν φοβάται, δεν δέχεται αδιαμαρτύρητα τις επαναλαμβανόμενες θεσμικές προκλήσεις και παραβιάσεις της Νομοθεσίας από το καθεστώς που εγκαταστάθηκε στο Νοσοκομείο!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το καθήκον μας για την διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών συμφερόντων, την ασφαλιστική προστασία των εργαζομένων την υπεράσπιση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους!
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ              ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου