Τάσος Βασιλειάδης, αντιδήμαρχος Δράμας: Έχει πολύ θράσος η «Πόλη και Ζωή»

Τάσος Βασιλειάδης - αντιδήμαρχος Δράμας

Τεράστιες ευθύνες στην παράταξη Πόλη και Ζωή για τη μη λειτουργία του φουσκωτού κλειστού προπονητηρίου στο γήπεδο Κραχτίδη επέρριψε ο αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού στο δήμο Δράμας, Τάσος Βασιλειάδης σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.
«Έχει πολύ μεγάλο θράσος η Πόλη και Ζωή. Είναι η παράταξη που δεν δικαιούται να μιλάει για το θέμα αυτό γιατί επι 3,5 χρόνια που διοικούσε τον δήμο Δράμας δεν ακολούθησε τις διαδικασίες που έπρεπε προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο αυτό.
Τον Απρίλιο του 2014 ξέχασε να ζητήσει την παράταση του έργου επειδή τότε ασχολούνταν με τις επικείμενες εκλογές με αποτέλεσμα το έργο να απενταχθεί από το ΕΣΠΑ».
Όπως ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης μετά από γενναία απόφαση του κ. Μαμσάκου το 2015, το έργο ολοκληρώθηκε αλλά όμως τα χρήματα που χρειάστηκαν – 300.000 περίπου – και τα οποία πλήρωσαν ουσιαστικά οι συμπολίτες μας θα μπορούσαν να βρεθούν από αλλού αν έκανε σωστά τη δουλειά της η τότε δημοτική αρχή του κυρίου Χαρακίδη.
Ο κ. Βασιλειάδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι σύντομα το έργο θα δοθεί στον λαό της Δράμας αφού πλέον έχουν ξεπεραστεί μια σειρά από γραφειοκρατικές διαδικασίες καθώς και το θέμα της πυρόσβεσης το οποίο ανακινήθηκε μετά από καταγγελία βουλευτή- όπως ανέφερε.
Επέρριψε μάλιστα ευθύνες στην Πόλη και Ζωή και γιατί δεν προέβλεψε ότι ο χώρος του φουσκωτού προπονητηρίου θα πρέπει να περιφρακτεί όπως επίσης ότι θα πρέπει να προμηθευτεί και κάποια αναγκαία όργανα.
Όσο δε για τους άστεγους συμπολίτες μας που έχουν βρει στέγη στο φουσκωτό απάντησε πως από την πρώτη στιγμή η δημοτική αρχή έκανε ότι έπρεπε για να λύσει το θέμα. Ειδοποίησε την αστυνομία, ενημέρωσε τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου.
Τους δόθηκε μάλιστα η δυνατότητα να μείνουν σε σπίτι του οποίου το ενοίκιο θα επιβαρύνονταν ο δήμος αλλά οι άστεγοι δεν έφυγαν από εκεί.
«Αν έκανε η παράταξη «Πόλη και Ζωή» και ο κ. Μλεκάνης τα καταλύματα που επι 3,5 χρόνια διαφήμιζαν τότε θα ήταν εύκολο να τους δώσουμε ένα» είπε με δεικτικό ύφος ο κ. Γεωργιάδης και εξέφρασε την εκτίμηση ότι πριν από τα Χριστούγεννα θα βρεθεί λύση για τους 2 άστεγους συμπολίτες μας.Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου