Χατζηγιάννης Τάσος: ΔΕΥΑΔ και Δήμος είναι σε επιφυλακή για ακραία καιρικά φαινόμενα


Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου Δράμας και της ΔΕΥΑΔ προκειμένου να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε γεγονός προκύψει από ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας.
Σε δηλώσεις του στον ALPHA NEWS 95,5 και την πρωινή εκπομπή ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Χατζηγιάννης Τάσος τόνισε ότι προσωπικό και μηχανήματα βρίσκονται σε επιφυλακή, καθησυχάζοντας τους δημότες - οι οποίοι επηρεασμένοι από τις συνεχείς αναφορές σε δελτία ειδήσεων και μέσα κοινωνικής δικτύωσης - δικαιολογημένα φοβούνται την δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων στη περιοχή μας.Ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε ότι εκτός από τον καθαρισμό του χειμάρρου της Καλλιφύτου, από τη γέφυρα της οδού Φιλίππου μέχρι και τον πλακοσκεπή της οδού Χελμού (περιοχή ανάπλασης), έχουν καθαριστεί όλα σχεδόν τα φρεάτια στο κέντρο της πόλης και σε πολλά ακόμη σημεία της Δράμας προκειμένου να εξασφαλιστεί η προστασία από κάθε ακραίο καιρικό φαινόμενο που μπορεί να πλήξει την περιοχή.


Ζήτησε όμως και από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να μην αφήνουν τα απορρίμματα τους όπου να ναι και κυρίως σε σημεία τέτοια που μπορεί σε ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα να δημιουργήσουν προβλήματα στην αντιμετώπιση τους.   

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου