Διαγωνισμός Αφίσας, Φωτογραφίας και Παραμυθιού


                 Διαγωνισμός αφίσας – ζωγραφιάς  «Ονειρούπολη 2016»


«Ονειρούπολη 2016 -2017», μικροί ανερχόμενοι ζωγράφοι ετοιμαστείτε. Αρχίστε από τώρα να “ζεσταίνεται” τα μολύβια σας. Ο διαγωνισμό ζωγραφικής ξεκινάει.
Τέμπερας, πινέλα, μολύβια, χαρτιά, σβήστρες, ξύστρες κ.α. είναι όλα τα μέσα που θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ο κάθε λιλιπούτειος καλλιτέχνης.  
Φορέστε τα κατάλληλα ρούχα για ζωγραφική και ξεκινήστε!!!
Καλούμε μικρούς και μεγάλους μαθητές να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό ζωγραφιάς με θέμα «Τα Χριστούγεννα».

Λιλιπούτειοι φίλοι βάλτε φαντασία, μεράκι, κέφι, πολλά χρώματα, και ζωγραφίστε. Τα 3 καλύτερα έργα θα βραβευτούν και θα παρουσιαστούν στο site της «Ονειρούπολης».

Διαγωνισμός φωτογραφίας  «Ονειρούπολη 2016»

Φως λαμπερό, φως που τρεμοπαίζει, λαμπιόνια μικρά και μεγάλα, σκιές που χορεύουν στα φύλλα των πλατάνων , αντικατοπτρισμοί στις στολισμένες λίμνες , μικροί και μεγάλοι ανάμεσα σε φανταχτερά χρώματα να τρέχουν ή να στέκουν μαγεμένοι……. Ταχύτητες και διαφράγματα σε ένα τρελό χορό !!!!
Με άλλα λόγια , όλα όσα ονειρεύονται οι εραστές της φωτογραφίας  για να προκαλέσουν την τέχνη τους, τα συναισθήματα τους, το κλείστρο της φωτογραφικής τους μηχανής.
Η Ονειρούπολη, είναι το ιδανικό μέρος για να απελευθερώσουν οι λάτρεις της όγδοης τέχνης το ταλέντο τους στο να απαθανατίσουν τις στιγμές και να «παγιδεύσουν» σε ένα καρέ το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, στο πανέμορφο τοπίο της Ονειρούπολης.
Περιπλανηθείτε μέσα στο ρομαντικό, εορταστικό τοπίο , ανακαλύψτε τα Χριστούγεννα , γύρω σας, μέσα σας , στους ανθρώπους γύρω σας και φωτογραφήστε… 
Διαγωνισμός παραμυθιού “Ονειρούπολη 2016”

Κάθε παραμύθι παραδοσιακά ξεκινάει με το υποσχόμενο «Μια φορά και έναν καιρό» και τελειώνει με το αισιόδοξο «Έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα».
Μικροί μας φίλοι, πάρτε μολύβι και χαρτί και βάλτε τα δυνατά σας για να γράψετε την πιο παραμυθένια ιστορία που μπορείτε.
Για μία ακόμη χρονιά ο Αη Βασίλης καλεί όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό παραμυθιού.
Φαντασία, αγάπη, χαμόγελο, ζωντάνια είναι μερικά από τα μικρά  μυστικά για την δημιουργία  ενός καλού παραμυθιού.
Λιλιπούτειου φίλοι,  γράψτε το δικό σας παραμύθι και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό. Η «Οειρούπολη – το Χωριό του Αη Βασίλη» για 13η χρονιά ανοίγει τις πύλες της και σας περιμένει να ζήσουμε όλοι μαζί το δικό μας παραμύθι!

Από το Γραφείο Τύπου
της Ονειρούπολης

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου