Σκληρή ανακοίνωση της παραταξης "Πόλη και Ζωή" εναντίον της δημοτικής αρχής Μαμσάκου

Με μια σκληρή ανακοίνωση η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Δράμα Πόλη και Ζωή καταγγέλλει την δημοτική αρχή του Χριστόδουλου Μαμσάκου ότι κομπάζει με έργα που υλοποιήθηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Κυριάκου Χαρακίδη. Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση φωτογραφίας του Αντιδημάρχου κ. Καραμπατζάκη,  κατά την απονομή βραβείου στο Δήμο Δράμας για τις «δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων». 
Ένα  έργο «ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2007-2013 και υλοποιημένο αποκλειστικά από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή» αναφέρει η Πόλη και Ζωή στην ανακοίνωση της.

Η ανακοίνωση
Η Δημοτική Αρχή νομίζει ότι το θράσος, το ψέμα και η υποκρισία είναι προτερήματα
Ανακοίνωσε με κομπασμό η Δημοτική Αρχή, αναρτώντας και φωτογραφία του Αντιδημάρχου κ. Καραμπατζάκη, την απονομή βραβείου στο Δήμο Δράμας για τις «δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων», έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2007-2013 και υλοποιημένο αποκλειστικά από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Ντροπή!!!
Για ένα έργο αποκλειστικά της δικής μας Δημοτικής Αρχής κομπάζετε αντί να ντρέπεστε, αφού το μόνο που έχετε προσφέρει στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι η βρωμιά και δυσοσμία στην πόλη και στα χωριά, παρότι αυξήσατε κατά 54% τα Δημοτικά Τέλη.
Τα μόνα βραβεία που δικαιούστε είναι αυτό του πλέον φορομπηχτικού Δήμου, αφού κατέχετε τα πρωτεία στην αύξηση των Δημοτικών Τελών και του βραβείου της χειρότερης δημοτικής αρχής.
Δυστυχώς, το θράσος, το ψέμα και η υποκρισία έχουν περισσέψει. Δεν είναι πρώτη φορά που κομπάζουν για τη βράβευση του δικού μας έργου.
Παρέλαβαν το βραβείο για τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης που εμείς δημιουργήσαμε και με απόλυτη επιτυχία λειτουργήσαμε και μετά από λίγες ημέρες κατήργησαν το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.
Παρέλαβαν ενταγμένο στο ΕΣΠΑ το έργο αποκατάστασης της χωματερής στη Σίψα, με απολύτως ολοκληρωμένη τη μελέτη, στο σύνολό της εξασφαλισμένη τη χρηματοδότηση και τη διαδικασία δημοπράτησης ήδη σε εξέλιξη και το παρουσιάζουν σαν δικό τους έργο.
Παρέλαβαν το στολίδι της πλατείας, το ανακαινισμένο Παλιό Δημαρχείο και, αντί να προχωρήσουν σε εγκαίνια και να το θέσουν σε πλήρη λειτουργία, εγκαινίασαν μία μόνο αίθουσα. Πότε, επιτέλους, θα λειτουργήσει το θεατρικό εργαστήρι, το εικαστικό εργαστήρι, το εργαστήριο φωτογραφίας και ο σκοτεινός θάλαμος, το εργαστήριο παραδοσιακών μουσικών οργάνων, το εργαστήριο Τοπικής Ιστορίας και Λαογραφίας, η αίθουσα εκδηλώσεων, η αίθουσα εκθέσεων κτλ::::
Για δεύτερη χρονιά κρατούν εκτός λειτουργίας το κλειστό φουσκωτό Προπονητήριο.
Υπολειτουργούν χωρίς εγκαίνια το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.
Λειτουργούν χωρίς εγκαίνια το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία.
Το συμπέρασμα ένα και μοναδικό.
Όπου με θράσος, υποκρισία και ψέματα δεν μπορούν να κομπάσουν παρουσιάζοντας σαν δικό τους το έργο μας, υποβαθμίζουν την αξία, τη σημασία και τη συμβολή των έργων μας στην πρόοδο και την ανάπτυξη της Δράμας και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών των Δραμινών.
Καμαρώστε και φωτογραφηθείτε με τα έργα μας κύριοι της Δημοτικής Αρχής.
Συνεχίστε και τα ταξιδάκια και τις εκδρομούλες για να απολαμβάνετε τα τυχερά της εκλογής σας, ενώ οι Δραμινοί αναστενάζουν στα γκισέ της ΔΕΗ πληρώνοντας Δημοτικά Τέλη αυξημένα κατά 54%.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου