Σφοδρή επίθεση Πόλης και Ζωής εναντίον Χ. Μαμσάκου

Λάβρη η δημοτική παράταξη Πόλη και Ζωή επιτίθεται με ανακοίνωση της στα ΜΜΕ εναντίον του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου κατηγορώντας τον - εκτός των άλλων - για έλλειψη ψυχραιμίας στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Σε ένα δελτίο τύπου το οποίο χαρακτηρίζεται από την σφοδρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η δημοτική αρχή και προσωπικά ο κ. Μαμσάκος γίνονται συγκεκριμένες αναφορές στην υπόθεση του προπονητηρίου της Δραμινής ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη καθώς και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην φετινή Ονειρούπολη.
        
Το Δελτίο τύπου της παράταξης «Πόλη και Ζωή»
Ο κ. Μαμσάκος διέγραψε το ψεύτικο ήπιο προφίλ του
και αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο

   Μελανή σελίδα για το Δήμο Δράμας το Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Νοεμβρίου 2016.
   Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος, ωρυόμενος και κατακόκκινος, έφθασε να χαρακτηρίσει «πληγή» την μεγάλη επιτυχία της κορυφαίας Δραμινής αθλήτριας κ. Κορακάκη.
   Η αποκαλυπτική συμπεριφορά του κ. Μαμσάκου υποχρέωσε τον επικεφαλής της παράταξης «πόλη + ζωή» να τον καλέσει επανειλημμένα να κρατήσει την ψυχραιμία του.
   Αυτά συνέβησαν σε ένα τυπικά άκυρο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού ο Πρόεδρος προχώρησε σε συζήτηση των θεμάτων ως κατεπείγοντα, χωρίς προηγουμένως να θέσει στην κρίση του σώματος τον κατεπείγοντα χαρακτήρα τους.
   Στο Δημοτικό Συμβούλιο, μεταξύ άλλων, αποκαλύφθηκε ότι:
ü    Η προμήθεια κοντέινερ αξίας άνω των 12.000 Ευρώ με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για προπονητήριο της κ. Κορακάκη είναι πεταμένα χρήματα, αφού είναι ακατάλληλο γι’ αυτή τη χρήση.
ü    Η δέσμευση για βράβευση της κορυφαίας Δραμινής αθλήτριας από τον Δήμο Δράμας ήταν απλά ένα τέχνασμα του κ. Μαμσάκου για να βγει από την δυσχερή θέση στην οποία περιήλθε μετά το αυθαίρετο γκρέμισμα των πρόχειρων εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούσε η κ. Κορακάκη ως προπονητήριο.
ü    Δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί το έργο της τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της ΔΟΞΑΣ, ένα έργο για το οποίο η παράταξή μας άφησε παρακαταθήκη στη σημερινή Δημοτική Αρχή και το σύνολο των χρημάτων και τις σχετικές μελέτες.
ü    Στο για δεύτερη χρονιά αχρησιμοποίητο φουσκωτό κλειστό προπονητήριο στο γήπεδο Κραχτίδη έχουν βρει καταφύγιο άστεγοι συνδημότες μας για τους οποίους ο Δήμος Δράμας αδιαφορεί εδώ και δύο μήνες.
ü    Είναι άκυρη, όπως έγκαιρα τους είχαμε προειδοποιήσει, η απόφαση για τον τρόπο παραχώρησης χώρου για τοποθέτηση οικίσκων στην Ονειρούπολη και μετά από ένα μήνα έπρεπε να ληφθεί νέα απόφαση.
ü    Προχώρησαν σε κλήρωση για ανάδειξη των δικαιούχων για τοποθέτηση οικίσκων στην Ονειρούπολη με βάση την ακυρωθείσα απόφαση, με κίνδυνο να ακυρωθεί και η νέα απόφαση, οπότε θα είναι ολέθριες οι συνέπειες για την Ονειρούπολη, τον Δήμο Δράμας και το σύνολο των εμπλεκομένων στη Ονειρούπολη.
   Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον κ. Μαμσάκο ότι ο κατήφορος είναι εύκολος δρόμος αλλά επικίνδυνος για ατυχήματα.
   Ως άτομο ή ως δημοτική παράταξη μπορείτε να επιλέγετε όποιον δρόμο θέλετε.
   Όταν, όμως, οι επιλογές αφορούν το Δήμο και τους Δημότες, επιβάλλεται να είστε πιο προσεκτικός.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου