Γίνε και συ εθελοντής στην Ονειρούπολη

Γίνε και εσύ Εθελοντής
Σε λιγότερο από 30 ημέρες από σήμερα η μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η «Ονειρούπολη – Το Χωριό του Αη Βασίλη» για 13η χρονιά ανοίγει τις πύλες του και σε περιμένει. Γίνε και εσύ εθελοντής!!
Φέτος ο Αη Βασίλης μαζί με τα ξωτικά του, έχουν βάλει σκοπό να μας μαγέψουν με τις εκπλήξεις τους. Για να μπορέσει όμως να γίνει αυτό πραγματικότητα, χρειάζονται και φέτος όπως και τόσα χρόνια οι εκατοντάδες εθελοντές, που με την πολύτιμη βοήθεια τους δίνουν μία ξεχωριστή νότα στην Ονειρούπολη. Το κέφι, σας, η διάθεση σας αλλά κυρίως η στήριξη σας όλα αυτά χρόνια είναι το μυστικό της επιτυχίας.
Ελάτε και φέτος να ζήσουμε όλοι μαζί το όνειρο των Χριστουγέννων και να στηρίξουμε την «Ονειρούπολη – Το Χωριό του Αη Βασίλη».

Γίνε και εσύ εθελοντής στην μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή!!! 

Συμπλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτηση εθελοντή στο site της «Ονειρούπολη» www.oneiroupoli.gr ή κατέβασέ την από το site μας και κατέθεσε την στα γραφεία της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2521048304 ή με e-mail στο info@oneiroupoli.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου