Δηλωση Μπυρου: Το τρενο της ανοδου δεν χαθηκε

 ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΗ  ΜΠΥΡΟΥ

ΝΟΙΩΘΩ ότι πρέπει μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους χιλιάδες οπαδούς μας που γέμισαν χθες το γήπεδο μας και θύμισαν άλλες εποχές.
Αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ για την εμφάνιση της ομάδας μας,την ήττα με ένα βαρύ σκορ και την πίκρα που τους ΄δώσαμε για μια ακόμα φορά!
Τους συγχαίρω για την συμπαράσταση τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα,ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την ομάδα μας..
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ στο μερίδιο που μου αναλογεί σαν χορηγός της ομάδας και ζητάω συσπείρωση γιατί το τρένο της ανόδου δεν χάθηκε!
Το πρωτάθλημα για την ΔΟΞΑ αρχίζει σήμερα!!Είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και απομένουν 20 παιγνίδια.
Θα γίνουν όλες οι διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται αρχής γεννημένος από την αλλαγή του προπονητή,ο οποίος ήταν προσωπική μου επιλογή,αλλά δεν έδωσε αυτά που περίμενα και απώλεσε κυρίως την βαθμολογική διαφορά των έξι βαθμών που είχαμε από τον κυριότερο αντίπαλο μας.
Στην μεταγραφική δε περίοδο του Γενάρη θα αποκτηθούν οι παίκτες που χρειάζονται και οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά για να βγούμε πρώτοι!
Συνιστώ Ψυχραιμία! Όλοι κοντά στην ομάδα γιατί η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου