Εκατοντάδες δρομείς στον 10ο γύρο Δράμας «Βαλδίρκεια 2016»


Με επιτυχία στέφθηκε και φέτος ο 10ος γύρος Δράμας «Βαλδίρκεια 2016» προς τιμή του αείμνηστου Δραμινού αθλητή Νίκου Βαλδίρκα.
Το πρωί της Κυριακής εκατοντάδες δρομείς από τη Δράμα, την ευρύτερη περιοχή αλλά και από την Αθήνα, τον Βόλο, την Κέρκυρα, την Κρήτη  αψήφισαν το τσουχτερό κρύο και πήραν μέρος στη διοργάνωση την οποία έφεραν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία οι «Drama runners» (Σύλλογος δρομέων Υγείας) με τη συνεργασία της ΔΕΚΠΟΤΑ και του ΣΚΑ.
Οι μεγάλοι έτρεξαν τη διαδρομή των 10 χλμ. και τα παιδιά του ενός χιλιομέτρου με εκκίνηση από το Δημαρχείο της Δράμας.
Οι τρεις πρώτοι άνδρες δρομείς που τερμάτισαν -στη διαδρομή των 10 χλμ. - στο άγαλμα της Νίκης και έλαβαν το αναμνηστικό κύπελλο της διοργάνωσης είναι οι: Π. Σαρίδης, Γ. Κατάκαλος και Γ. Νικολαΐδης και από τις γυναίκες οι: Α. Κιόρογλου, Ε. Παπαδοπούλου και Α. Γαβρίνογλου.
Στον αγώνα των παιδιών  του ενός χιλιομέτρου  πρώτοι στα αγόρια τερμάτισαν οι: Κεχαΐδης, Κεραμυδάς, Καψιμάνης και στα κορίτσια οι: Μάνιου, Ηλιάδου και Δημητριάδου.
Οι υπόλοιποι δρομείς έλαβαν το αναμνηστικό μετάλλιο των 10ου αγώνα δρόμου «Βαλδίρκεια 2016» και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για του χρόνου στον «11ο Γύρο της Δράμας».


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου