Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο 10ος αγώνας δρόμου στη μνήμη του Ν. Βαλδίρκα

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Δράμας Δημήτρης Κιόρογλου σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 και τον Αρη Γκέρτα 
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 10ος επετειακός αγώνας γύρου Δράμας εις μνήμη του γυμναστή Νίκου Βαλδίρκα.
Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Δράμας – Drama Runners.
Η Αφετηρία θα είναι στο Άγαλμα Νίκης στον χώρο της ανάπλασης και το μήκος της διαδρομής για τους ενήλικες τα 10.000 μέτρα ενώ για τους μικρούς τα 1.000 μέτρα.
Στους δρόμους που θα τρέξουν οι αθλητές δεν θα κυκλοφορούν ΚΑΘΟΛΟΥ αυτοκίνητα ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ρύθμιση της κυκλοφορίας, όπως και υγειονομική κάλυψη.
Τα στοιχεία έδωσε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 και την πρωινή εκπομπή, ο πρόεδρος του συλλόγου δρομέων Δημήτρης Κιόρογλου.
Η δρομείς θα ξεκινήσουν από το άγαλμα της Νίκης, στις 10 το πρωί της Κυριακής, θα συνεχίσουν ακολουθώντας την ευθεία της ανάπλασης μέχρι το Κραχτίδη, στη συνέχεια θα ανέβουν προς τον περιφερειακό, θα φτάσουν στη διασταύρωση του Κορυλόβου και αφού συμπληρωθούν 5 χιλιόμετρα θα επιστρέψουν και πάλι πίσω στο άγαλμα της Νίκης όπου θα γίνει και ο τερματισμός.
Στους δρομείς θα δοθούν τεχνικά μπλουζάκια  καθώς και αναμνηστικά μετάλλια.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου