Ο Γιώργος Μαργαρίτης στην «Ονειρούπολη» στις 3 Ιανουαρίου.


Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής Γιώργος Μαργαρίτης έρχεται  στην «Ονειρούπολη» και δίνει  στις 3 Ιανουαρίου, μία φιλανθρωπική συναυλία για την αγορά σύγχρονων μηχανημάτων για το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και την ενίσχυση της λειτουργίας των κλινικών του.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «Ο Γιώργος Μαργαρίτης αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκληση καθώς τόσο η αγάπη του για την Δράμα όσο και η ευαισθησία του για κάθε φιλανθρωπική δράση είναι γνωστή. Η άμεση και δίχως προϋποθέσεις ανταπόκριση του ήταν τουλάχιστον συγκινητική, μέσα στη περίοδο των Χριστουγέννων.
Εξίσου σημαντική ήταν και η ακαριαία συνδρομή της παραδοσιακής αλλαντοποιίας Sary, για την οικονομική υποστήριξη της οργάνωσης».

Για τη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη δεν θα υπάρχει εισιτήριο.
Τόσο στην κεντρική σκηνή όσο και σε επιλεγμένα σημεία της πόλης υπάρχουν κουμπαράδες όπου ο καθένας μπορεί να προσφέρει τη συμμετοχή του. 

Αυτό καθιστά ακόμα ουσιαστικότερο τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, αφού η οικονομική συμμετοχή εξαρτάται απολύτως από τη φιλανθρωπική διάθεση του καθενός.
«Η επιλογή αυτού του τρόπου συγκέντρωσης χρημάτων σε συναυλιακή εκδήλωση δεν είναι τυχαία .
Επιθυμία και σκοπός της διοργάνωσης είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να συγκεντρώσουμε χρήματα χωρίς να μας το επιβάλλει κάποιος αλλά μόνο επειδή το επιθυμούμε πραγματικά να βοηθήσουμε. Αυτό αποτελεί κι ένα κοινωνικό στοίχημα για τη διοργάνωση της «Ονειρούπολης» αναφέρουν οι διοργανωτές της Ονειρούπολης. 


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου