31.000 Επισκέπτες στην Ονειρούπολη τις δύο πρώτες ημέρες


Η «Ονειρούπολη» Δράμας, την πρώτη ημέρα λειτουργίας της  συγκέντρωσε 15.730 ( 4.607 πέρυσι)  μοναδικούς επισκέπτες ενώ τη δεύτερη ημέρα 15.024  (6.900 πέρυσι).
Έτσι, ο αριθμός των φετινών επισκεπτών  τις δύο πρώτες ημέρες έφτασε στους 30.754 , νούμερο σχεδόν τριπλάσιο σε σχέση με πέρυσι.
Τα στοιχεία αυτά έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο τύπου της Ονειρούπολης
«Το γεγονός αυτό γέμισε με  χαρά και αισιοδοξία όλους τους εθελοντές και κυρίως τον ίδιο τον Άη Βασίλη κάνοντας τους να προσπαθούν ακόμα περισσότερο καθημερινά και για τις επόμενες 35 ώστε να προσφέρουν μία πραγματικά ζεστή, γιορτινή,  Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους» τονίζεται στο δελτίο τύπου .
Το πρόγραμμα της «Ονειρούπολης» συνεχίζεται καθημερινά από τις 09.00 το πρωί με τις δεκάδες δωρεάν δράσεις, τα παιχνίδια, τις δημιουργικές δραστηριότητες  και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις από όλη την Ελλάδα.
Σας περιμένουμε για να ζωντανέψουμε μαζί το όνειρο και των φετινών Χριστουγέννων!
Επισκεφτείτε το κανάλι της «Ονειρούπολης» στο youtube για να απολαύσετε στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις:https://www.youtube.com/user/oniroupolidramas/feed
ενώ για  πληροφορίες και Live streaming  για να δείτε ζωντανά τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ονειρούπολη επισκεφτείτε το επίσημο site http://www.oneiroupoli.gr/ καθώς και τη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/OneiroupoliDramasOfficialΜοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου