51.500 άτομα επισκέφτηκαν την Ονειρούπολη το τριήμερο των Χριστουγέννων


51.500 άτομα από ολόκληρη τη χώρα επισκέφτηκαν την «Ονειρούπολη» Δράμας το τριήμερο 24-26 Δεκεμβρίου 2016, μας ενημερώνει το γραφείο τύπου  «επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η «Ονειρούπολη» είναι η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας».
Η «Ονειρούπολη»σε γιορτινούς ρυθμούς, την παραμονή, ανήμερα και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, υποδέχτηκε πλήθος μικρών και μεγάλων επισκεπτών οι οποίοι πλημμύρισαν το «Χωριό του Άη Βασίλη» με τις χαρούμενες φωνές τους. Περιηγήθηκαν με ενθουσιασμό στα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια με τις δωρεάν δράσεις, στο Σπίτι  του Άη Βασίλη, στη Χριστουγεννιάτικη αγορά, οι πιο μικροί επισκέπτες έκαναν βόλτα με το τρενάκι περιήγησης σε όλη την πόλη και χάρηκαν με το μαγευτικό καρουζέλ, το παγοδρόμιο, τα αλογάκια και τα άλλα παιχνίδια. 

Στην Κεντρική Σκηνή μία πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, δράσεων, συναυλιών και άλλων καλλιτεχνικών δρώμενων με τη συμμετοχή πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων από ολόκληρη τη χώρα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και τους ψυχαγώγησε με τον καλύτερο τρόπο.  


Ο ονειρεμένος στολισμός του παραμυθένιου χωριού και τα χαμόγελα εθελοντών και επισκεπτών, κάνουν την «Ονειρούπολη» Δράμας τη δική μας γωνιά στην Παραμυθοχώρα.
«Πασπαλισμένη» με τη χρυσόσκονη του παραμυθιού, η «Ονειρούπολη» θα διαρκέσει έως τις 8 Ιανουαρίου, δίνοντας χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου