Δύο δραμινοί οι εμπνευστές του μοναδικού παραμυθένιου πάρκου της ΔΕΘ


Δύο δικά μας παιδιά, δύο Δραμινοί βρίσκονται πίσω από το παραμυθένιο θεματικό πάρκο «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», που λειτουργεί από τις 24 Οκτωβρίου στο περίπτερο 1 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο Γρηγόρης Αβανίδης και η Βίκυ Βουρνιά είναι οι δύο από τους τρεις Dream Workers, αυτής της εμπνευσμένης Ομάδα Δημιουργίας στην οποία ανήκει η ιδέα, η δημιουργία, αλλά και η υλοποίηση των μυστικών κόσμων του Ευγένιου Τριβιζά, σε συνεργασία φυσικά με τον ίδιο τον συγγραφέα.

Οι Dream Workers είναι οι εμπνευστές και δημιουργοί της Ονειρούπολης στη Δράμα, του Μύλου Ξωτικών στα Τρίκαλα, του εργοστασίου σοκολάτας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αβανίδης Γρηγόρης, Βουρνιά Βίκυ, Συμεωνίδης Δημήτρης 

Τον προηγούμενο Ιούνιο στον διαγωνισμό Event Awards που πραγματοποιείται με σκοπό την αναγνώριση της δημιουργικότητας και της φαντασίας πίσω από τις θεματικές εκδηλώσεις (events), οι Dream Workers τιμήθηκαν με το GOLD βραβείο.

Την τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την παρακολούθησαν περισσότερα από 450 υψηλόβαθμα στελέχη από ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων τόσο από εταιρείες παραγωγής και διοργάνωσης events όσο και από διαφημιστικές, διευθύνσεις marketing και επικοινωνίας, προμηθευτές και brands.


«Βασικό στοιχείο της Φιλοσοφίας των δράσεων της Ομάδας, είναι η έμπνευση της ξεχωριστής ιδέας» αναφέρουν οι δραμινοί
Dream Workers που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Θεματικών πάρκων, των Εκθέσεων και των εκδηλώσεων από το 2002.

Ποιοι είναι οι «Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά»
 «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», είναι ένα παραμυθένιο θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρντς, πρωτοτυπία, έντονο διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.
Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες «επιβιβάζονται» στο «Τρένο που πάει παντού» και ανακαλύπτουν τους μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά. Ταξιδεύουν στο «Μουσείο της Φαντασίας» και γυρίζουν πίσω στον χρόνο στη «Γειτονιά των μυστικών κόσμων». Λύνουν τους γρίφους, απαντούν στα αινίγματα και αποδρούν από τα «Δωμάτια του παραμυθένιου Μυστηρίου». Οι πιο φανταστικές ιστορίες ξεδιπλώνονται μπροστά τους, στην «Αίθουσα αφήγησης»και τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντανεύουν στην πιο μαγική διαδρομή...
...από το μυστικό εργαστήρι του Φραγκίσκου του φραγκόσυκου, του περιβόητου εφευρέτη της Φρουτοπίας που με το μυστικό όπλο του μεταμορφώνει τους μανάβηδες σε βίδες, στο πανέμορφο αλλά ευάλωτο λουλουδένιο σπιτάκι που χτίζουν τα τρία μικρά λυκάκια για να προστατευθούν από τον Ρούνι- Ρούνι το ύπουλο κακό γουρούνι!
...από το στοιχειωμένο κάστρο της μάγισσας Φρικαντέλας που κλέβει φωνές παιδιών και τις φυλακίζει σε μπαλόνια, στο ονειρικό ζαχαροπλαστείο όπου ο κύριος Ζαχαρίας συναντάει την κυρία Γλυκερία και της χαρίζει ένα λαχταριστό μπακλαβαδάκι!
...από το απίθανο τσίρκο του Μανόλη με το θαυμαστό γιγάντιο σαλιγκάρι του ουράνιου τόξου, στο μυστηριώδες μέγαρο της Δόνας Τερηδόνας που φυλακίζει τη μικρή Λουκία επειδή έχει χαμόγελο ομορφότερο από το δικό της!
Περίπτερο1,ΔΕΘ
Παραγωγή: ΔΕΘ - HELEXPO
·      Ιδέα - Δημιουργία - Υλοποίηση: Dream-Workers σε συνεργασία με τον Ευγένιο Τριβιζά,
·      Τρισδιάστατες καλλιτεχνικές κατασκευές: Artworx APΜοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου