Απαντήσεις του Δημάρχου Δράμας στις καταγγελίες για το πανό στο παλιό Δημαρχείο και την φωτεινή μπάλα της Ονειρούπολης.


Απαντήσεις έδωσε ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για το πανό των χορηγών της Ονειρούπολης που έχει αναρτηθεί στο παλιό Δημαρχείο της πόλης.
Ο κ. Μαμσάκος ανέφερε ότι οι αντιπολιτεύσεις βιάστηκαν να μιλήσουν για το συγκεκριμένο θέμα και να κατηγορήσουν τη Δημοτική Αρχή. Είπε λοιπόν ότι στο παλιό δημαρχείο δεν έχει τοποθετηθεί πανό χορηγών αλλά ένα σύστημα προβολής στο οποίο προβάλλονται με βιντεοπροβολέα εικόνες από τοπία και αξιοθέατα της Δράμας προκειμένου οι επισκέπτες της Ονειρουπολης να γνωρίσουν το νομό μας μέσα από τις ομορφιές του.
Επειδή όμως το σύστημα αυτό πληρώθηκε όχι από το Δήμο αλλά από κάποιους χορηγούς κάποιες συγκεκριμένες ώρες ο βιντεοπροβολέας προβάλει και τους χορηγούς τους συστήματος.
Όσον αφορά την φωτεινή μπάλα που απουσιάζει φέτος από την Ονειρούπολη ο κ. Δήμαρχος είπε ότι ο υπάλληλος ο οποίος είχε την ευθύνη της διεκπεραίωσης της υπόθεσης έκανε λάθος και έτσι αποφασίστηκε η φωτεινή μπάλα να επιστραφεί  στον κατασκευαστή της αφού φυσικά ο κατασκευαστής επέστρεψε στο δήμο τα χρήματα που είχε λάβει, μέχρις ότου  υπάρξει μια μόνιμη και φυσικά νόμιμη λύση στο θέμα που δημιουργήθηκε. 


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου