Φίλοι του Τάσου Καρκατζέλη οργανώνουν καμπάνια στήριξης των όσων δημιούργησε


Ο Τάσος άφησε πίσω του δύο παιδιά και τη Φάρμα Δοξάτου
Τώρα, φίλοι και διαδικτυακοί γνωστοί του οργανώνουν καμπάνια στήριξης των όσων δημιούργησε

Φίλοι του Τάσου Καρκατζέλη και διαδικτυακοί γνωστοί του δημιούργησαν μια 'κλειστή ομάδα' στο Facebook, για να οργανώσουν μια στοιχειώδη υποστήριξη, κυρίως στους γιους του και δευτερευόντως για να βρεθεί ένα διάδοχο σχήμα που θα διαχειριστεί τη Φάρμα Δοξάτου.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ζητήσει πρόσβαση σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο:https://www.facebook.com/groups/274270116321329/

Το παρακάτω δημοσίευμα γράφτηκε από τον Στάθη Χαϊκάλη
στην ιστοσελίδα http://m.lifo.gr


«Τον πρόδωσε η καρδιά του, που χτύπαγε τόσο δυνατά για τον μεγάλο στόχο του. Άφησε πίσω του δύο έφηβους γιους και την ίδια τη Φάρμα Δοξάτου. Λίγοι γνώριζαν ότι πριν 1,5 χρόνο είχε χάσει τη γυναίκα του.

Φίλοι του και διαδικτυακοί γνωστοί του δημιούργησαν μια 'κλειστή ομάδα' στο Facebook, για να οργανώσουν μια στοιχειώδη υποστήριξη, κυρίως στους γιους του και δευτερευόντως για να βρεθεί ένα διάδοχο σχήμα που θα διαχειριστεί τη Φάρμα Δοξάτου. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ζητήσει πρόσβαση σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Ο Τάσος, μηχανικός στις σπουδές και με χρόνια εργασία σε βιομηχανίες τροφίμων, άφησε πίσω τους τις πόλεις για να ξεκινήσει τη Φάρμα Δοξάτου, σε οικογενειακή γη που ήταν χρόνια ακαλλιέργητη. Το εγχείρημά του, δεν ήταν μόνο ενδεικτικό της δύναμης του ανδρός, αλλά και των συνθηκών της Ελλάδας των Μνημονίων: παρά την κρίση, η ελληνική αγροκτηνοτροφική παραγωγή πέφτει διαρκώς τα πέντε τελευταία χρόνια, εξαιτίας της έλλειψης σύγχρονων καλλιεργειών, της αύξησης του κόστους, της φυγής από την ύπαιθρο των παραγωγικών ανθρώπων.

Είναι συγκλονιστικό το σημείωμα που έγραψε στο προφίλ του Τάσου, ένα από τα δύο παιδιά του:
«Για όσους δεν πιστεύουν στα φαντάσματα, σας μιλάει ο γιος του Τάσου. Τον περασμένο Δεκέμβριο όλη η οικογένεια θρήνησε τον θάνατο της μητέρας μου. Την Τετάρτη έχασα τον πατέρα μου από ανακοπή καρδιάς. Του μιλούσα συνεχώς για το πως πρέπει να κόψει το κάπνισμα για να μην τον χάσουμε πιο νωρίς από ό,τι έπρεπε... Η μητέρα μου δεν κάπνιζε και ο καπνιστής πατέρας μου δεν πέθανε από το κάπνισμα... Μοίρα, Δικαιοσύνη, Θεός...όλοι γελάνε μπροστά στα σχέδια του ανθρώπου.
Το παρόν προφίλ θα κλείσει την επόμενη βδομάδα, Ευχαριστώ για την συμπαράσταση».Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου