Σταμάτης Ρεμόντης: Η Δράμα είναι και θα παραμείνει καθαρή


Την πεποίθηση του ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την καθαριότητα της Δράμας τις ημέρες των γιορτών εξέφρασε σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο αρμόδιος για την καθαριότητα αντιδήμαρχος κ. Σταμάτης Ρεμόνδης.
Αφού ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους εργαζόμενους στην καθαριότητα για το έργο τους, τόνισε ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Δράμας  - παρά το γεγονός ότι λειτουργούν με εξαιρετικά μικρός αριθμό εργαζομένων - θα φροντίσουν μέσα στις γιορτές να είναι η πόλη καθαρή.
«Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» ανέφερε ο αντιδήμαρχος θέλοντας να επισημάνει το γεγονός ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει τις προσπάθειες της.
Τα απορριμματοφόρα, όπως είπε, θα βγαίνουν σε καθημερινή βάση ακόμη και τις ημέρες που είναι αργίες, όπως Χριστούγεννα και δεύτερη μέρα, αλλά μόνο στο κέντρο της πόλης και σε κάποια σημεία με ιδιαίτερη κίνηση.
¨Έχουμε λάβει τα μέτρα μας και έτσι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην καθαριότητα ακόμη και τις ημέρες όπου η επισκεψημότητα θα είναι μεγάλη λόγω Ονειρούπολης» είπε ο κ. Ρεμόντης.
Κάλεσε όμως τους πολίτες προκειμένου να διευκολύνουν τους υπαλλήλους του δήμου στο έργο τους, να μην βγάλουν τα σκουπίδια τους στους κάδους ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν η ανακύκλωση στη Δράμα προχωρά καλά ο κ. Ρεμόντης ήταν επιφυλακτικός λέγοντας πως δυστυχώς ακόμη στη Δράμα η ανακύκλωση είναι αρκετά πίσω.
Ανακοίνωσε όμως ότι ξεκινά μετά τις γιορτές εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τα οφέλη της ανακύκλωσης με την έκδοση και τη διανομή φυλλαδίων στον κόσμο καθώς και ενημερώσεις σε σχολεία.
Όπως είπε ο κ. αντιδήμαρχος, οι δραμινοί πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι κάνοντας ανακύκλωση προστατεύουν το περιβάλλον και παράλληλα κάνουν οικονομία στην ίδια τους την τσέπη δεδομένου ότι ο δήμος Δράμας είναι αναγκασμένος να δαπανά μεγάλα ποσά για την μεταφορά των σκουπιδιών στις Σέρρες.Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου