Καλό ταξίδι Τάσο Καρκατζέλη - Το αντίο του Θεοδωράκη, η ανάρτηση του γιου του στο fb


Αναπάντεχα «έφυγε» από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς ο Τάσος Καρκαντζέλης.
Ο Δραμινός οραματιστής - στέλεχος του ποταμιού – που την περίοδο αυτή ζούσε στο Δοξάτο, αγωνιζόταν να φέρει εις πέρας ένα όνειρο ζωής, να θεμελιώσει την δική του φάρμα πάνω στις αρχές που ο ίδιος πίστευε και συχνά ανέλυε σε φίλους και γνωστούς.
Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε θλίψη όχι μόνο στους ανθρώπους που τον γνώριζαν αλλά στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας.
Με ανάρτηση στο Facebook, «αποχαιρέτησε» ο Σταύρος Θεοδωράκης τον Τάσο Καρκαντζέλη ενώ ο ένας εκ των δύο γιών του ανάρτησε στο προσωπικό προφίλ του πατέρα του στο fb ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο κείμενο.Το συγκινητικό αντίο του Σταύρου Θεοδωράκη στον Τάσο Καρκαντζέλη

 «Πέθανε ο Τάσος Καρκαντζέλης. Όταν μου το είπαν το πρωί σαν χαζός ρώτησα: «Τι εννοείς;». Μου το ξαναείπαν αλλά εγώ συνέχισα: «Ο Τάσος;». Ναι, ο Τάσος. Δεν θυμάμαι πότε γνωριστήκαμε. Τον θυμάμαι όμως στην παραλία στην Καβάλα. Να τρέχει με τα φυλλάδια των ευρωεκλογών στα χέρια. Και μετά στη Σεβαστουπόλεως με μια κούτα χυμούς από ρόδι. Να σπρώχνει την πόρτα και να μπαίνει. Το ίδιο και στο συνέδριο. Και στη Θεσσαλονίκη μετά. Στη Δράμα… Πάντα με ένα χαμόγελο, με ένα στυλό στην τσέπη του πουκαμίσου και με χαρτιά με σημειώσεις. Κάθε λέξη του ήταν βαπτισμένη στο πάθος. Θύμωνε, γελούσε, διαφωνούσε, χειροκροτούσε. Όλα βαθιά από την καρδιά του. Αυτή θα ήταν που θα τον πρόδωσε.
Έφηβος στα καπνοχώραφα. Μετά οικοδομή με τον μικροεργολάβο πατέρα του. Βιομηχανικός εργάτης. Σερβιτόρος στα Χανιά. Σπούδασε και για 20 χρόνια ήταν σύμβουλος σε πάνω από 40 εταιρείες. Ώσπου κάποια στιγμή τις εγκατέλειψε και επέστρεψε στο χωριό του, στα χωράφια της οικογένειάς του. Δημιούργησε τη δική του φάρμα. «Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα» μας φώναζε και άμα κάποιος έδειχνε πως απορούσε, του αράδιαζε φωτεινά παραδείγματα που είχε ξετρυπώσει σε όλη τη χώρα. Έτσι είναι φίλε Τάσο. Υπάρχει και η Ελλάδα που δεν γνωρίζουμε. Οι άνθρωποι που χάνουμε. Τα χαμόγελα και οι φωνές που φεύγουν και κάνουν τη ζωή μας φτωχότερη.
Καλό ταξίδι φίλε».
www.thetoc.gr


Η ανάρτηση του γιού του Τάσου Καρκατζέλη στο fb.
Για όσους δεν πιστεύουν στα φαντάσματα, σας μιλάει ο γιός του Τάσου.
Τον περασμένο δεκέμβριο όλη η οικογένεια θρήνησε τον θάνατο της μητέρας μου.Την Τετάρτη έχασα τον πατέρα μου από ανακοπή καρδιάς.
Του μιλούσα συνεχώς για το πως πρέπει να κόψει το κάπνισμα για να μην τον χάσουμε πιο νωρίς από ότι έπρεπε...Η μητέρα μου δεν κάπνιζε και ο καπνιστής πατέρας μου δεν πέθανε από το κάπνισμα...Μοίρα, Δικαιοσύνη, Θεός...όλοι γελάνε μπροστά στα σχέδια του ανθρώπου.
Το παρόν προφίλ θα κλείσει την επόμενη βδομάδα,
Ευχαριστώ για την συμπαράσταση.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου