Φιλανθρωπική εκδήλωση του Project Δράμα 2020


Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει η Ομάδα Κοινωνικής Πολιτικής-Ισότητας-Μεταναστών του Project Δράμα 2020 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Δράμας.
Πρόκειται για ένα πάρτι στο Bocca al Lupo με dj τον Σαραντούδη Χρήστο, ο οποίος θα παίξει δωρεάν μουσική.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιών Δράμας (Ορφανοτροφείο Δράμας) προκειμένου να αγοραστούν ρούχα για τα παιδιά.
Για την εκδήλωση του Project Δράμα 2020 μίλησαν στον ALPHA NEWS 95,5 και την πρωινή εκπομπή ο αντιπρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής του Project Σταύρος Κουρσακλής και η υπεύθυνη του τμήματος κοινωνικής πολιτικής Παρθένα Κιόρτεβε.

«Με ένα κουπόνι των 3€ βοηθάμε να μαζευτούν χρήματα για το Παράρτημα Προστασίας Παιδιών Δράμας (Ορφανοτροφείο Δράμας) προκειμένου να αγοραστούν ρούχα για τα παιδιά.
Ευχαριστούμε τον dj Σαραντούδη Χρήστο, ο οποίος θα παίξει δωρεάν μουσική για εμάς και το Bocca al Lupo, που θα φιλοξενήσει την φιλανθρωπική μας εκδήλωση!
Κουπόνια ενίσχυσης μπορείτε να αγοράζετε από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά από το κατάστημα ιατρικών ειδών ΤΟΛΙΟΣ Ορθοπεδικα-Ιατρικα Αναλωσιμα , που βρίσκεται στην Πτολεμαίων 7 (περιοχή ΙΚΑ).
Τη βραδιά της εκδήλωσης θα κληρωθούν βιβλία και ποιητικές συλλογές δραμινων λογοτεχνών.
Επίσης θα γίνει δημοπρασία ενός πίνακα του δικού μας KlimisKeramitsopoulos.
Το ποσό της δημοπρασίας θα προστεθεί στα έσοδα της εκδήλωσης για την αγορά ρούχων στα παιδιά του παραρτήματος προστασίας παιδιού Δράμας».Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου