Εντυπωσιακή υποδοχή του 2017 στην Ονειρούπολη Δράμας


Με βροχή εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό, με πολύ κέφι και χορό υποδέχθηκε η «Ονειρούπολη Δράμας» το 2017 .
Ο ουρανός στο «Χωριό του Αη Βασίλη» φωτίστηκε και μικροί & μεγάλοι αντάλλαξαν ευχές αγάπης , ειρήνης και υγείας με τα ξωτικά να χορεύουν ασταμάτητα ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου.
 Ο Ταρανδούλης, ο Χιονούλης και όλη η παρέα της «Ονειρούπολης» υποδέχτηκαν από την Κεντρική σκηνή, μαζί με  πλήθος κόσμου, το νέο έτος με χαρά και αισιοδοξία.


Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους επισκέπτες και τους εθελοντές της Ονειρούπολης «καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία & ευτυχία» και τόνισε «ότι σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ την αγάπη του συνανθρώπου μας».
Η νέα χρονιά βρήκε την «Ονειρούπολη» κατάφωτη , στολισμένη , ελαφρώς χιονισμένη, αλλά κυρίως κυριευμένη από το πνεύμα των Χριστουγέννων με τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους να ακολουθούν πιστά τις εντολές του Αη Βασίλη: «Στην Ονειρούπολη επιτρέπονται μόνο γέλια και χαρές, μόνο τραγούδια και ευχές , μόνο αγάπη και αγκαλιές, μόνο παιχνίδια και γλυκές λιχουδιές».


Κι επειδή η «Ονειρούπολη» δεν θέλει μόνο να προσφέρει δώρα και χαρές αλλά και την βοήθεια της όπου μπορεί, δεν ξεχνάμε την συναυλία κοινωνικής προσφοράς την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 20:00 στην Κεντρική Σκηνή, με τον Γιώργο Μαργαρίτη να ερμηνεύει, αφιλοκερδώς, προκειμένου να αγοραστεί σύγχρονος ιατροτεχνικός εξοπλισμός για το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. 
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου