30 τόνους αλάτι στους δρόμους της Δράμας


Να μην χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα τους άσκοπα και χωρίς πραγματική ανάγκη ζήτησε από τους Δραμινούς ο Δήμαρχος της Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος σε τηλεφωνική του συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή τους ALPHA NEWS 95,5.
Ο κ Μαμσάκος ανέφερε ότι ο μηχανισμός του Δήμου στο σύνολο του βρίσκεται σε εγρήγορση και αγωνίζεται κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες να παραμείνουν οι κεντρικές οδικές αρτηρίες ανοικτές.
Τόνισε όμως ότι είναι μεγάλης έντασης η χιονόπτωση και πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να καλύπτονται πολύ γρήγορα με παγωμένο χιόνι οι δρόμοι που ανοίγονται από τα μηχανήματα.
«Είναι εκατοντάδες οι δρόμοι της Δράμας, δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα μηχανήματα για όλους τους δρόμους γιατί δεν είναι εφικτό. Μέριμνα μας είναι να έχουμε ανοικτούς τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τους δρόμους που οδηγούν στα χωριά προκειμένου να είναι εφικτή η επικοινωνία τους με την πόλη» επεσήμανε ο κ. Δήμαρχος και είπε πως μέσα σε δύο μόλις ημέρες οι υπηρεσίες του δήμου έριξαν στους δρόμους της Δράμας 30 τόνους αλάτι όταν τα προηγούμενα χρόνια δεν χρειάζονταν περισσότεροι από 8 τόνοι για όλο τον χειμώνα.


Μάλιστα ανάφερε ότι για όποιον πολίτη θέλει αλάτι για το δρόμο μπροστά από το σπίτι του ή το πεζοδρόμιο του, υπάρχουν τσουβαλάκια με αλάτι τα οποία μπορεί να προμηθευτεί από το μηχανοστάσιο του Δήμου δίπλα στην ΔΕΥΑΔ.
Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου