Πληρώστε σε 36 δόσεις τις οφειλές στην ΔΕΥΑΔ

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Τάσος Χατζηγιάννης στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5
Για τις δυνατότητες ρύθμισης που δίνει η ΔΕΥΑΔ στους Δραμινούς  καταναλωτές μίλησε ο πρόεδρος της επιχείρησης Τάσος Χατζηγιάννης στο πλαίσιο συνέντευξης του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.
Ο κ. Χατζηγιάννης κάλεσε τους δραμινούς καταναλωτές που έχουν οφειλές προς την ΔΕΥΑΔ να πάνε στην επιχείρηση και να ενημερωθούν για τα χρέη τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα βρεθεί τρόπος για να τα ρυθμίσουν δεδομένου ότι η επιχείρηση -  γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η κοινωνία -  έχει την διάθεση να βοηθήσει.
Την περίοδο αυτή πάντως, είναι σε ισχύ ρύθμιση που μπορεί να φτάσει μέχρι 36 δόσεις με κατώτερο ποσό τα 40 ευρώ.
Ο κ. Χατζηγιάννης κάλεσε όμως και τους ιδιοκτήτες σπιτιών ή διαμερισμάτων που νοικιάζονται, να απευθύνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην ΔΕΥΑΔ προκειμένου να ενημερώνονται για το αν οι ενοικιαστές τους, πληρώνουν το λογαριασμό του νερού.
Όπως ανέφερε, ο ιδιοκτήτης είναι συνυπεύθυνος με τον ενοικιαστή και αν ο ενοικιαστής ξενοικιάσει το σπίτι αφήνοντας απλήρωτους λογαριασμούς, τότε υπεύθυνος για την πληρωμή τους είναι ο ιδιοκτήτης.
Ο κ. Χατζηγιάννης απαντώντας στα σχόλια περί υψηλής τιμής του νερού της Δράμας είπε πως όντως το νερό στη Δράμα είναι πιο ακριβό από ό,τι στις μεγάλες πόλεις όπως στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη γιατί στην ΔΕΥΑΔ η τιμή του νερού επιβαρύνεται με τέλος της τάξης του 80% για την δημιουργία έργων που έχουν να κάνουν με την ύδρευση και αποχέτευση στο δήμο.
Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη τα έργα γίνονται από το κράτος και δεν χρειάζεται οι επιχειρήσεις να βάλουν αυτό το τέλος, αλλά στη Δράμα δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς, τόνισε ο κ. Χατζηγιάννης.
Διαβεβαίωσε πάντως κατηγορηματικά του Δραμινούς ότι το νερό της Δράμας είναι εξαιρετικής ποιότητας και ελέγχεται καθημερινά με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους.  


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου