60 αδέσποτα της Σίψας χρειάζονται τροφή και φροντίδα


Την δηλητηρίαση αδέσποτων σκυλιών που ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Σίψας κατήγγειλε η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου «Φίλοι των Ζώων Δράμας» κα Δέσποινα Μέγα σε συνέντευξη της στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.
«Κάποιοι ασυνείδητοι ρίχνουν φόλες με αποτέλεσμα να έχουμε χάσει τον τελευταίο καιρό αρκετά ζώα» ανέφερε η κα Μέγα και πρόσθεσε ότι ειδοποιήθηκε ήδη η αστυνομία η οποία έστειλε στην περιοχή περιπολικό προκειμένου να ερευνηθεί το γεγονός.Η κα Μέγα ανέφερε ότι στην περιοχή της Σίψας  ζουν περίπου 60 αδέσποτα σκυλιά τα οποία στο σύνολο τους τρέφονται και φροντίζονται από εθελοντές του συλλόγου.
Κάποια από αυτά τα σκυλιά δεν μπορούν οι εθελοντές να τα κοντοζυγώσουν και απλά αφήνουν φαγητό σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία γνωρίζουν τα ζώα.
«Τα υπόλοιπα σκυλιά τα φροντίζουμε από κοντά, τα δίνουμε φαγητό, αφήνουμε κουβέρτες για να ζεσταίνονται» είπε η κα Μέγα.Αφού εξέφρασε την ανησυχία της για το μέλλον αυτών των ζώων ζήτησε από του φιλόζωους Δραμινούς να βοηθήσουν στην κατεύθυνση συγκέντρωσης τροφής για τα ζώα αλλά και συμμετοχής τους σε εθελοντικές ομάδες του συλλόγου.

Όσοι θέλουν να προσφέρουν ξηρή τροφή για τα αδεσποτούλια, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6937561995 και 6944185018


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου