61.000 αγωγοί ύδρευσης νότια της 1ης Ιουλίου αντικαθίστανται από αγωγούς πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς


Την έγκριση ενός σπουδαίου έργου για τη Δράμα μέσα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος και στελέχη της ΔΕΥΑΔ.
Πρόκειται για ένα έργο του οποίου ο προϋπολογισμός ξεπερνά τα έξι εκατομμύρια ευρώ και που όταν ολοκληρωθεί θα εξασφαλίσει στους πολίτες της Δράμας εξαιρετικής ποιότητας νερό, θα ενισχύσει την οικονομία και θα στηρίξει το περιβάλλον
61.750 μέτρα αγωγών ύδρευσης στις περιοχές νότια της οδού 1ης Ιουλίου και συγκεκριμένα στις περιοχές Αμπελοκήπων, Προαστείου, Στενήμαχου, Αγίου Τρύφωνα, Αγίου Κωνσταντίνου και της ευρύτερης περιοχή πρόκειται να αντικατασταθούν από αγωγούς πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιηθούν υλικά και τεχνολογίες για την ανίχνευση των διαρροών και τον έλεγχο του δικτύου. 

«Έχω την μεγάλη τιμή να ανακοινώσω στους συνδημότες μου την έγκριση της κατασκευής του δικτύου ύδρευσης της ζώνης 3. 
Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που ήταν όραμά μου από την πρώτη στιγμή που διετέλεσα αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΔ, τότε που εκπονήθηκε και η μελέτη για το έργο αυτό. 
Ένα έργο που αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας της ΔΕΥΑΔ να αντικαταστήσει το σύνολο του δικτύου ύδρευσης της πόλης και των γύρω οικισμών με ένα δίκτυο σύγχρονο που θα σέβεται της ανάγκες του πολίτη και του περιβάλλοντος. 
Και σήμερα, είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε και υλοποιούμε το όραμά μας. 
Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 6.109.268,29 Ευρώ. 
Πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει νέα πνοή στον Δήμο, ένα έργο που θα εξασφαλίσει την ποιότητα του νερού, που θα ενισχύσει την οικονομία, που θα στηρίξει το περιβάλλον. 
Με την αναβάθμιση αυτή, δίνουμε στους συνδημότες μας δραμινούς, νερό άριστης ποιότητας και επιβεβαιώνουμε ότι η παρούσα δημοτική αρχή βάζει τη Δράμα σε τροχιά ανάπτυξης, προόδου, εκσυγχρονισμού» αναφέρει ο δήμαρχος Δράμας σε ανακοίνωση του στον τύπο. 

«Θέλω για αυτήν την έγκριση του έργου να ευχαριστήσω και να συγχαρώ θερμά τον Περιφερειάρχη, κ. Χρήστο Μέτιο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ, κ. Αναστάσιο Χατζηγιάννη, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΔ, κ. Ιωάννη Καψιμάλη, ο οποίος με την επαγγελματική του ιδιότητα βοήθησε στην επίτευξη αυτού του στόχου, αλλά και όλους τους συνεργάτες μου και όλες τις υπηρεσίες που εργάστηκαν ατελείωτες ώρες για το τελικό αποτέλεσμα. 
Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή, γιατί τώρα αρχίζει να τρέχει το νέο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ. 
Είμαστε ώριμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι να διεκδικήσουμε με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου προγράμματα που προέρχονται από κοινοτικούς πόρους. 
Δίνουμε νέα προοπτική για τη Δράμα και είμαστε υπερήφανοι που ο Δήμος μας εξελίσσεται και ενδυναμώνεται σε μια περίοδο δύσκολη για τη χώρα» πρόσθεσε ο Χριστόδουλος Μαμσάκος


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου