Χειμερινές εκπτώσεις από τις 9 Ιανουαρίου


Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις  και θα λήξουν την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013. 
Σύμφωνα με τον ίδιο νόμο, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017.
Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Από φέτος καθιερώνεται και η υποχρεωτική αποδοχή ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής, σε ορισμένους κλάδους αρχικά και σταδιακά στο σύνολο των επιχειρήσεων. 
Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας Αντώνης Σκουλίδης ανέφερε ότι η αγορά της Δράμας έχει επάρκεια σε όλα τα είδη και πολύ καλές τιμές και έτσι ο Δραμινός καταναλωτής δεν χρειάζεται να πάει σε αγορές άλλων αστικών κέντρων προκειμένου να προμηθευτεί τα προϊόντα που θέλει.
Πάντως επεσήμανε το γεγονός ότι η κίνηση στα καταστήματα της Δράμας την περίοδο των εορτών ήταν υποτονικότερη από τις προηγούμενες χρονιές αλλά και από τις αγορές άλλων πόλεων.
Μπορεί να υπήρξε κίνηση στα καταστήματα εστίασης και κυρίως αυτά του γρήγορου φαγητού λόγω Ονειρούπολης αλλά στα εμπορικά καταστήματα η κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου