Και στη Δράμα οι «κούπες» για την βοήθεια του μικρού Παντελή


Σε εξέλιξη βρίσκεται και στη Δράμα η πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων προκειμένου να βοηθηθεί ο μικρός Παντελής Κυριακίδης στον αγώνα που από το 2009 δίνει προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή και να αποκαταστήσει την υγεία του.
Ο μικρός Παντελής, μέλος των ακαδημιών του «δικεφάλου», είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στις 24 Μαΐου 2009 στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή από ένα τουρνουά, στο οποίο πήραν μέρος τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.
Στο τροχαίο εκείνο έχασε την ζωή του ο πατέρας του ενώ ο ίδιος από τότε παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι και απαιτούνται χρήματα για να συνεχίσει την προσπάθεια και να κερδίσει εν τέλει τη «μάχη».
Στο καφέ Ημίχρονο επί της οδού Σκρά στη Δράμα (https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%97%CE%BC%CE%B9%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF/179638405551274) μπορούν όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον μικρό Παντελή, να βρουν και να αγοράσουν έναντι όποιου ποσού έχουν τη δυνατότητα να δώσουν, τις κούπες που δημιουργήθηκαν για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Παντελή.
Μπορείτε όμως  να επισκεφτείτε την σελίδα στο fb και να ενημερωθείτε από εκεί για τους τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε τον μικρό Παντελή: http://www.mikrospantelis.gr/.

Δύο σημεία πώλησης στη Δράμα:
1) Καφενείο Ημίχρονο του  Alekos Kampantais  Σκρά 86
2) Καφενείο ο Στάθης του  Στάθης Παπαδόπουλος Δίρφυως 2 λίγο πιο κάτω από το κατάστημα Γατίδη στα δικαστήρια
και στο 6997 100 100 στον κ. Τάσο Παπαϊωάννου πρόεδρο του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς και στο  6944-450259 για παραγγελία!!!


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου