Προσοχή: Η Κίνηση στη Δράμα Μόνο με αλυσίδες


Έκκληση να μην χρησιμοποιούν στο οδικό δίκτυο της Δράμας τα αυτοκίνητα τους χωρίς αλυσίδες απηύθυνε σήμερα το πρωί μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5  ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.
Ζήτησε από τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα τους αν δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη και αν το κάνουν να βάλουν οπωσδήποτε αλυσίδες γιατί αλλιώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εγκλωβιστούν σε κάποιον δρόμο και παράλληλα να δημιουργήσουν προβλήματα στο ήδη προβληματικό δίκτυο.
Ο κ. Μαμσάκος ανέφερε ότι καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να μείνουν ανοικτές οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης καθώς και ο δρόμος που οδηγεί στο νοσοκομείο αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο αυτό, δεδομένης της συνεχούς και έντονης χιονόπτωσης καθώς και του παγετού.
Αλυσίδες χρειάζονται για όλο το οδικό δίκτυο του νομού και κυρίως στους δρόμους των ορεινών τμημάτων.
Ο δρόμος προς την Θεσσαλονίκη είναι ανοικτός μέχρι τα όρια του νομού Σερρών, αλλά όχι και στο τμήμα εκείνο στο οποίο η ευθύνη ανήκει στην περιφέρεια Σερρών, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη στον ALPHA NEWS 95,5.
Μέχρι στιγμής έχουν πέσει στους δρόμους του νομού Δράμας 700 τόνοι αλατιού και 3.000 τόνοι σε ολόκληρη την περιφέρεια όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Μέτιος.  
Ήδη έχουν ξεκινήσει μάλιστα οι διαδικασίες για την προμήθεια και άλλων ποσοτήτων αλατιού προκειμένου οι δήμοι της περιφέρειας να ανταπεξέλθουν των αυξημένων υποχρεώσεων τους.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου