Δράμα: Προτεραιότητα ο αποχιονισμός και το ξεπάγωμα των σχολικών αυλών.

Το σχολικό συγκρότημα Αρρένων στη Δράμα, στο οποίο πηγαίνουν καθημερινά δεκάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί

Μετά την επέλαση της Αριάδνης, προχωρά με κανονικούς ρυθμούς η αποκατάσταση της ομαλότητας στη Δράμα αν και ένα μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου, εντός και εκτός αστικού ιστού συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα.
Η κίνηση γίνεται κανονικά, χωρίς αλυσίδες, αλλά υπάρχουν δρόμοι στους οποίους η μεγάλη συγκέντρωση χιονιού δεν επιτρέπει ακόμη την κίνηση χωρίς ιδιαίτερη προσοχή τόσο από πλευράς οδηγών όσο και από τους πεζούς.
Η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως δύσκολη κυρίως στα πεζοδρόμια στα οποία το χιόνι έχει μετατραπεί σε στρώμα πάγου κάνοντας εξαιρετικά επικίνδυνες τις μετακινήσεις των πεζών.
Βασική προτεραιότητα των υπηρεσιών των δήμων πρέπει να είναι πλέον ο αποχιονισμός των περιβαλλόντων χώρων των σχολικών συγκροτημάτων αλλά και των δρόμων που οδηγούν στα σχολεία. Απαιτείται άμεσα, ο καθαρισμός των σχολικών αυλών και των δρόμων από το χιόνι και από τα στρώματα πάγου τα οποία υπάρχουν σε πολλά απάτητα σημεία.
Η συνέχιση των χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή μας – κυρίως τις πρωινές ώρες που ανοίγουν τα σχολεία – δεν επιτρέπουν καμιά ολιγωρία ή αναβολή από την πλευρά των αρμοδίων υπηρεσιών.

Ο προαύλιος χώρος στο Αρρένων 


Ο δρόμος μπροστά στο Αρρένων δεν έχει αποχιονιστεί επαρκώς


Πεζοδρόμια με παγωμένο χιόνι, επικίνδυνο για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου