Χρήστος Γκόντιας: Όχι στο κλείσιμο των δρόμων από τους αγρότες

Ο Χρήστος Γκόντιας σε παλαιότερη κινητοποίηση αγροτών μπροστά στο παλαιό Δημαρχείο Δράμας 

Την αντίθεση του στο κλείσιμο δρόμων από τους αγρότες εξέφρασε ο γραμματέας της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Χρήστος Γκόντιας σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.
Ο κ. Γκόντιας τάχθηκε υπέρ των κινητοποιήσεων  αγροτών και κτηνοτρόφων αλλά όχι με τη μορφή των μπλόκων σε οδικούς κόμβους και επιλεγμένα σημεία των δρόμων.
«Υπάρχουν πολλών ειδών κινητοποιήσεις στις οποίες μπορούμε να προχωρήσουμε όπως πχ κλείσιμο των κατά τόπους εφοριών, συλλαλητήρια, αλλά όχι κλείσιμο δρόμων» ανέφερε ο κ. Γκόντιας και ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Παραλία Κατερίνης θα συναντηθούν τα μέλη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών προκειμένου να συζητήσουν για τα αγροτικά θέματα και τη σχέση του Πανελλαδικού με τις επικείμενες κινητοποιήσεις.
Ο κ. Γκόντιας δεν θέλησε να έρθει σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους του της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων που αποφάσισε να κινητοποιηθεί με μπλόκα σε βασικούς οδικούς κόμβους και επιλεγμένα σημεία σε όλη τη χώρα, στις 23 Ιανουαρίου. Είπε πως η απόφαση τους αφορά την περιοχή της Θεσσαλίας και είναι αποδεκτή αλλά όμως η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών έχει διαφορετική άποψη και θεωρεί πως την περίοδο αυτή - όπου η ελληνική κοινωνία στο σύνολο της βιώνει καταστάσεις εξαιρετικά δύσκολες - δεν είναι ενδεδειγμένη μορφή κινητοποίησης το κλείσιμο των δρόμων.
Έτσι – αν και οι αποφάσεις θα ληφθούν στην Κατερίνη το ερχόμενο Σάββατο – θεωρείται σχεδόν αδύνατο στην Βόρεια Ελλάδα και φυσικά στη Δράμα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να προβούν σε κλείσιμο δρόμων το επόμενο χρονικό διάστημα.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου