Πρωτιά για τη Δραμινη πρωταθλήτρια Μαρία Τσακίρη και τον Ορειβατικό Σύλλογο Δράμας


Η δραμινή πρωταθλήτρια του σκι Μαρία Τσακίρη κατέλαβε για μια ακόμη φορά την πρώτη θέση σε διεθνή διοργάνωση κάνοντας υπερήφανη τη Δράμα. 
Πρώτευσε στους Διεθνείς Αγώνες Σκι Δρόμων Αντοχής που διεξήχθησαν το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο χιονοδρομικό κέντρο Μετσόβου.
Οι αγώνες ήταν ενταγμένοι στο επίσημο πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων και της Διεθνής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS).


Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο του δημάρχου Δράμας εκφράζονται τα συγχαρητήρια του Χριστόδουλου Μαμσάκου στην Μαρία Τσακίρη για την πρωτιά της όπως επίσης και «στους υπόλοιπους αθλητές του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Δράμας, στην Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου και στην Ιωάννα Κώτσαλου που κατέκτησαν την 5η και 6η στις Κορασίδες, στον Άγγελο Ελευθεριάδη, στον Παναγιώτη Κατσανίδη και στον Νικόλαο Μάτσα που κατέλαβαν την 3η, 4η και 5η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των Παμπάιδων, όπως και σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου για την εξαιρετική εμφάνιση τους στους αγώνες».
«Οι αθλητές αυτοί δείχνουν για μια ακόμη φορά την ποιότητα του δραμινού αθλητισμού. Τους εύχομαι να συνεχίσουν και στον μέλλον τις περίφημες επιδόσεις τους στο άθλημα» τονίζει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου