Η φήμη του Δραμινού σχεδιαστή Υποδημάτων Γιάννη Γιαμουρίδη … εκτός συνόρων


Ο Ιωάννης Γιαμουρίδης, ο Δραμινός σχεδιαστής υποδημάτων που οι δημιουργίες του αποτελούν πλέον, έργα τέχνης στα πόδια των γυναικών ξεπέρασε με τη φήμη του τα στενά όρια της χώρας μας.
 Ιαπωνικό περιοδικό δημοσιεύει αφιέρωμα για τον Γιάννη Γιαμουρίδη και δύο ακόμη σχεδιαστών μεταξύ των οποίων, τον κορυφαίο Βρετανό σχεδιαστή υποδημάτων Nichola Kirkwood.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση του Δραμινού Shoes Designer στον χώρο της τέχνης που το καθιστά ξεχωριστή προσωπικότητα στην σχεδίαση υποδημάτων.

Ο Ιωάννης Γιαμουρίδης ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στη Δράμα. Σπούδασε και έζησε στο Μιλάνο αλλά προτίμησε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του. Εξάλλου όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του είναι τοπικιστής και θέλει να αναδείξει την πόλη του, τη Δράμα  γιατί δυστυχώς έχει παραμεληθεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

Εικόνα από το Ιαπωνικό περιοδικό

«Στη Δράμα οι ρυθμοί είναι χαλαροί, δεν υπάρχει το στρες ούτε όλα τα προβλήματα που βιώνουνε καθημερινά οι άνθρωποι στην Αθήνα. Προτιμώ να έρχομαι τακτικά στην πρωτεύουσα παρά να μένω μόνιμα. Εξάλλου με το internet μπορείς να είσαι παντού, να έχεις συνεργάτες και πελάτες σε όλον τον κόσμο, κάτι που το εφαρμόζω όλο και περισσότερο πλέον στην δουλειά μου. 
Αποδεικνύεται καθημερινά με το έργο μου και τη δουλειά μου πως μπορείς να ζεις και να εδρεύεις στην επαρχία και πάλι η δουλειά σου να είναι αξιοζήλευτη» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του.
Πολλές κυρίες της showbiz έχουν φορέσει παπούτσια του ταλαντούχου Δραμινού σχεδιαστή όπως η Δέσποινα Βανδή, η Τάμτα, η Χρύσπα και η Ναταλία Γερμανού. 

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Γιάννης Γιαμουρίδης γράφει για το αφιέρωμα στο Ιαπωνικό περιοδικό:
Πλέον το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα .. Ευχαριστώ πολύ το Ιαπωνικό περιοδικό για το αφιέρωμα που μου κάνει και Μάλιστα δίπλα στο Nicholas Kirkwood https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f77/1/16/203c.png Mina japanese fashion magazine


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου