Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας: Κανένα ελαιόδεντρο δεν τους χαρίζω.....ουστ από εδώ κοράκια


Την άποψη ότι αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια καταστροφής των γνήσιων ελαιόδεντρων της Ελλάδας και αντικατάστασή τους από υβριδικά εκφράζει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης.
«Απ' ότι μαθαίνουμε θα υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια καταστροφής των γνήσιων ελαιόδεντρων της Ελλάδας και την αντικατάστασή τους από υβριδικά… Δηλαδή «κάποιοι» θα επιχειρήσουν να κάνουν ότι και με το σιτάρι.
Αφού έχουν αποκτήσει στον τόπο τους τα εξαιρετικά ελληνικά φυτά και δένδρα, θα επιβάλουν στους Έλληνες να τα καταστρέψουν και να υποβαθμίσουν απόλυτα την ποιότητα και την γνησιότητα της παραγωγής.
Ειδικά στην περίπτωση της Ελληνικής ελιάς, αν το καταφέρουν θα έχουν αποκόψει τον Έλληνα από ένα κυρίαρχο συστατικό της ιστορίας, της παράδοσης, της πίστης, της καλλιέργειας, της παραγωγής, της διατροφής, της Ζωής του! Θα τους το επιτρέψουμε ? Κανένα ελαιόδεντρο δεν τους χαρίζω ...κανένα ελαιόδεντρο όσο κι αν γέρασε δεν μπορεί να είναι χειρότερο από αυτά τα υβρίδια που θέλουν να μας πουλήσουν και να μας καταστρέψουν.
Λίγο καλό και ποιοτικό λάδι όπως από την αρχαιότητα ακόμη υπάρχει...το αθάνατο ελληνικό λάδι και η ελιά μας.....ουστ από εδώ κοράκια»       

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου