Παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής Δράμας ο Ταξίαρχος Γιώργος Καϊπάκης


Παραμένει στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντού Δράμας ο Ταξίαρχος Γιώργος Καϊπάκης με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.
Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης απέστειλε στον Ταξίαρχο Καϊπάκη ευχητήρια επιστολή με την οποία τον συγχαίρει για την διατήρησή του στην ανώτατη υπηρεσιακή ιεραρχία του Σώματος και την επανατοποθέτηση του στην θέση του Διευθυντού της Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας.
     
 Η επιστολή                    
κ. Ταξίαρχε
Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, θα θέλαμε καταρχάς να σας συγχαρούμε για την διατήρησή σας στην ανώτατη υπηρεσιακή ιεραρχία του Σώματος, μετά τις φετινές τακτικές κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2017, παρά το σημαντικό κύμα ανανέωσης που υπήρξε στο βαθμό του Ταξιάρχου.
Επιπρόσθετα, το γεγονός αυτό αφενός υπογραμμίζει την σταθερή αναγνώριση και την εν γένει αποδοχή του πολύ σημαντικού έργου σας από τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος, αφετέρου περικλείει τιμή και για την Ένωσή μας, της οποίας άλλωστε είστε μέλος.
Επ’ ευκαιρία της επανατοποθέτησής σας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας ως Διευθυντής, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή συνέχεια στο επιτυχημένο έργο σας και να εκφράσουμε την προθυμία μας για μια εποικοδομητική συνεργασία, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής, για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους πολίτες, σεβόμενοι σε κάθε περίπτωση τους διακριτούς θεσμικούς μας ρόλους.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου