Λαϊκή Αγορά στη Δράμα για όσους… αντέχουν


Θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου η Λαϊκή Αγορά της Δράμας από όσους παραγωγούς και μικροπωλητές αψηφήσουν τις ακραίες καιρικές συνθήκες και στήσουν τους πάγκους τους, προκειμένου να πουλήσουν τα προϊόντα τους.
Σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος δήμου Δράμας Άγγελος Σολάκης ανέφερε πως οι υπηρεσίες του δήμου προσπαθούν να κρατήσουν όσο μπορούν σε καλή κατάσταση την 19ης Μαΐου, αλλά όμως η συνεχής χιονόπτωση και ο παγετός δημιουργούν τεράστια προβλήματα.
Όσοι παραγωγοί θελήσουν να πάνε στην Λαϊκή αύριο μπορούν να το κάνουν όμως θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι συνθήκες δεν θα είναι ιδανικές.

Ο αντιδήμαρχος Δράμας Άγγελος Σολάκης

Ο κ. Σολάκης κάλεσε τους καταναλωτές που θέλουν να επισκεφτούν την Λαϊκή αγορά να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στη μετακίνηση τους, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος στην 19η Μαΐου.
Βέβαια με αυτές τις ακραίες καιρικές συνθήκες και με τον παγετό που θα επικρατεί την αυριανή ημέρα θεωρείται ουτοπικό να στήσουν πάγκους στη Λαική, παραγωγοί και μικροπωλητές της Δράμας.  

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου