25.000 επισκέπτες στο Χιονοδρομικό του Φαλακρού μέχρι σήμερα


Για την πολύ καλή πορεία του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού μέχρι σήμερα μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης.
Αφού σημείωσε ότι πάνω από 25 χιλιάδες άτομα επισκέφτηκαν το χιονοδρομικό από την μέρα της έναρξης του φέτος, τόνισε ότι όλοι τους έμειναν ενθουσιασμένοι από την εξυπηρέτηση τους και την ευγένεια με την οποία αντιμετωπίστηκαν από τους εργαζομένους.
Ο κ. Πατακάκης ανέφερε ότι πάνω από 70 άτομα εργάζονται στις εγκαταστάσεις τους χιονοδρομικού κέντρου θέλοντας έτσι να επισημάνει την συμβολή του Φαλακρού στην καταπολέμηση της ανεργίας που μαστίζει τον τόπο μας ενώ ανακοίνωσε ότι στα μελλοντικά σχέδια εντάσσεται η κατασκευή ενός παγοδρομίου για τους μικρούς αλλά και του μεγάλους επισκέπτες του κέντρου όπως και άλλων σημαντικών παρεμβάσεων που ως στόχο θα έχουν την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στο βουνό.


Πατακάκης: Λήξαν το θέμα με την εφορία αρχαιοτήτων Δράμας
Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας μιλώντας για το θέμα της φημολογούμενης συνένωσης των εφοριών αρχαιοτήτων Δράμας – Καβάλας με έδρα την Καβάλα, ξεκαθάρισε ότι το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν αφού έλαβε την διαβεβαίωση της υπουργού πολιτισμού ότι δεν θα προχωρήσει.
Ο κ. Πατακάκης τόνισε πως η αλλαγή της απόφασης της υπουργού ήταν απόρροια μιας οργανωμένης από την πλευρά της Δράμας απάντησης, η οποία στηρίζεται σε ακλόνητα επιχειρήματα που πιστοποιούν την άποψη ότι δεν πρέπει να αλλάξει τίποτε όσον αφορά την εφορία αρχαιοτήτων Δράμας.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου