Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας η περιπέτεια του 54χρονου κυνηγού από τη Χωριστή


Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θα μπορούσε να γίνει η περιπέτεια του 54χρονου κυνηγού από την Χωριστή Δράμας που εγκλωβίστηκε για 2 ημέρες σε απόκρημνη περιοχή των Θερμιών Παρανεστίου. Ο άτυχος κυνηγός παραπάτησε, γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει και να καταπλακώσει το χέρι του ένας βράχος 300 κιλών και να τον ακινητοποιήσει.
Ευτυχώς δεν χτύπησε σε σημείο τέτοιο όπου το πλήγμα θα μπορούσε να του προκαλέσει απώλεια των αισθήσεων ενώ για καλή του τύχη είχε μαζί  του, δίπλα του, το σακίδιο με την τροφή του. Για δύο μέρες περίπου κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες να μπορεί να διατηρεί τις αισθήσεις του και να παραμένει ξύπνιος ενώ στα ουρλιαχτά των λύκων που βρίσκονταν κοντά του, ο ίδιος απαντούσε με φωνές. Το κινητό του δεν είχε σήμα στην περιοχή ενώ ο ίδιος δεν γνώριζε ότι πατώντας τον αριθμό 112 θα έδινε σήμα εντοπισμού του.
Το αυτοκίνητό του βρέθηκε από φίλους του το πρωί της επόμενης ημέρας της εξαφάνισης του 5 χλμ πριν τα Θερμιά Παρανεστίου Δράμας σε απόκρημνο σημείο στη δασική περιοχή «Ζεμπίλι». Έγινε επιχείρηση ανάσυρσής του από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ συνέδραμαν θηροφύλακες, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Ε.Δ.Ε.Ο. και φίλοι του.
Η επιχείρηση, λόγω του δύσβατου της περιοχής  είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά μετά από την άριστη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων  και εθελοντών (Ε.Δ.Ε.Ο., Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή και φίλοι του τραυματία),  ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Με τη χρήση φορείου ο 54χρονος μεταφέρθηκε στο ειδικά διασκευασμένο 4Χ4 όχημα της Ε.Δ.Ε.Ο. και στη συνέχεια στο πλησιέστερο βατό δρόμο απ’ όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου και από εκεί σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας.
«Η χαρά μας ήταν ανείπωτη όταν πρωτοαντικρίσαμε ζωντανό τον 54χρονο κυνηγό» ανέφεραν σε συνέντευξη τους στον ALPHA NEWS 95,5 ο διασώστης - πυροσβέστης Αθανασιάδης Κωνσταντίνος και ο πρόεδρος της ομάδας Ε.Δ.Ε.Ο. Βαλαβάνης Κωνσταντίνος.

Αριστερά ο πρόεδρος της ομάδας Ε.Δ.Ε.Ο. Βαλαβάνης Κωνσταντίνος - Δεξιά ο διασώστης - πυροσβέστης Αθανασιάδης Κωνσταντίνος
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου