Όμιλος Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας: Εγγύηση στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό


Από αριστερά: Ευαγγελίδης Ευάγγελος (Έφορος Αγώνων), Ράπτου Παναγιώτης (Ταμίας), Ταμπακόπουλος Ιωάννης (Γραμματέας), Κόκκαλης Χαράλαμπος (Πρόεδρος), Καρατσομπαλίδης Δημήτρης (Αντι/πρόεδρος), Χατζηλαζαρίδης Παναγιώτης (Έφορος Υλικών) 
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Όμιλος Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας την προηγούμενη Κυριακή σε ένα ευχάριστο κλίμα στο Eto Sport, παρουσία φίλων, μελών και επαγγελματιών της Δράμας που στηρίζουν τις δραστηριότητες του Ομίλου όλα αυτά τα χρόνια.
Φέτος ο ΟΦΑΔ έχει προγραμματίσει τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αθλητικές εκδηλώσεις:
α. Την 5η Ανάβαση Κορυλόβου στις 10 και 11 Ιουνίου
β. Την 14η Δεξιοτεχνία στην ανάπλαση Καλλιφύτου, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου και
γ. Track Day στη νέα καρτοπίστα στη Δράμα, στις 31 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2017.
Ο ΟΦΑΔ είναι ένας από τους πιο δυναμικούς Ομίλους της Βορείου Ελλάδος δεδομένου ότι εκτός των πολλών μελών και φίλων του, διαθέτει 45 εν ενεργεία αθλητές.

Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που έληξε πριν λίγες ημέρες, 14 αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετεγράφηκαν στον ΟΦΑΔ από συλλόγους και σωματεία της Βορείου Ελλάδος επιβραβεύοντας με την κίνηση τους αυτή το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του Ομίλου της Δράμας και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση.
Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του, ο ΟΦΑΔ βράβευσε παλιούς προέδρους, αθλητές και επαγγελματίες που μέσα από χορηγίες βοηθούν τον όμιλο στις διοργανώσεις που υλοποιεί στη Δράμα.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου