Μη πληρώνεται την ΑΕΠΙ προτρέπει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης


Στην αντεπίθεση περνάνε οι Ιδιοκτήτες Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης, μετά το μεγάλο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε σχετικά με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ) και τις υπέρογκες αμοιβές των μελών της.

Ο γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης  κ. Καλιώρας σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 καλεί τα μέλη του σε ομαδική νομική διεκδίκηση κατά της ΑΕΠΙ όλων των καταβληθέντων σε αυτήν ετήσιων «τελών» χρήσης μουσικής που επί χρόνια εισέπραττε από τα καταστήματα καφεστίασης πανελλαδικά και προτρέπει όσους θεωρούν ότι πρέπει να πληρώσουν στην ΑΕΠΙ να καταθέτουν τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων γιατί είναι νομικά ασφαλέστερο την περίοδο αυτή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δελτίο τύπου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης o οποίος διαθέτει πάνω από 30.000 μέλη: 
«Μετά και την πρόσφατη δημόσια αποκάλυψη για τα «έργα και ημέρες» της διαχειρίστριας … οικογένειας της ΑΕΠΙ , ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης & Διασκέδασης ( ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. ) προσκαλεί τους εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου (που εκβιαστικά υποχρεώθηκαν να καταβάλουν στην εν λόγω οικογενειοκρατούμενη … μη κερδοσκοπική Ανώνυμη Εταιρεία εκατομμύρια ευρώ) σε μαζική συσπείρωση, με στόχο την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης και περιουσιακής ζημίας μας από τις – επίσημα, πλέον, αποκαλυφθείσες – παράνομες πρακτικές της ΑΕΠΙ .
Η εν λόγω συσπείρωση αφορά στην αθρόα συμμετοχή των ζημιωθέντων συναδέλφων μας στην (από τον ΠΑΣΚΕΔΙ συντονιζόμενη) ομαδική νομική διεκδίκηση κατά της ΑΕΠΙ όλων των καταβληθέντων σε αυτήν ετήσιων «τελών» χρήσης μουσικής που επί χρόνια εισέπραττε από τα καταστήματα καφεστίασης πανελλαδικά με την άμεση συνέργεια, μάλιστα, επ’ αυτού της ελληνικής … Αστυνομίας και των Δήμων !
Όσον αφορά στην από εδώ και στο εξής καταβολή «μουσικών δικαιωμάτων», ο ΠΑΣΚΕΔΙ ενημερώνει τα Μέλη του ότι (στις τυχόν περιπτώσεις που θεωρούν εύλογη την πληρωμή μιας τέτοιας χρέωσης) είναι νομικά ασφαλέστερο να την καταθέσουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, παρά στην υπόψη (καταληφθείσα «με τη γίδα στην πλάτη») Α.Ε. με… μετρημένες μέρες ζωής.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου