Αυτοδιοίκηση Πολιτών: Να απομακρυνθεί το ΚΤΕΛ Δράμας σε άλλη περιοχή


Πρόταση στο δήμο Δράμας να αποκτήσει το ακίνητο του ΚΤΕΛ ανταλλάσσοντας το με κάποιο άλλο ακίνητο πέριξ της πόλης κατέθεσε η δημοτική παράταξη Αυτοδιοίκηση Πολιτών. Η πρόταση μάλιστα γίνεται με αφορμή την ανάπλαση ολόκληρης της περιοχής από το δημοτικό κήπο μέχρι τα νερά της Αγίας Βαρβάρας.
Στην ίδια ανακοίνωση η Αυτοδιοίκηση πολιτών θέτει και θέμα ασφάλειας των επιβατών την ώρα της φόρτωσης των αποσκευών στα λεωφορεία, από την οδό Βάρναλη

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αυτοδιοίκησης Πολιτών

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση της λεγόμενης "πράσινης γέφυρας" μεταξύ του Δημοτικού κήπου, της 19ης Μαΐου και των νερών της Αγίας Βαρβάρας.
Με την ευκαιρία αυτή και με την συνολικότερη ανάπλαση της περιοχής, πρέπει να ξεκινήσει συζήτηση μεταξύ του Δήμου Δράμας και του ΚΤΕΛ για την απομάκρυνσή του από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Το ακίνητο πρέπει να φύγει από εκεί, να αποκτηθεί από το Δήμο μέσω της ανταλλαγής του με ακίνητα που υπάρχουν πέριξ της πόλης για την δημιουργία νέου υπερσύγχρονου ΚΤΕΛ αλλά και τη δημιουργία χώρου στάθμευσης φορτηγών Ι.Χ που δημιουργούν προβλήματα με τη στάθμευση τους εντός της πόλης.

Υ.Γ
σας αποστέλλω ανάρτηση συμπολίτη μας στο facebook που αναδεικνύει το πρόβλημα
(Στο ΚΤΕΛ, στο δρόμο απέναντι από τον «Καρτάλη» (οδός Βάρναλη), αναχωρούν τα λεωφορεία για Θεσσαλονίκη. Η φόρτωση των αποσκευών γίνεται από την πλευρά του δρόμου και η εικόνα είναι τριτοκοσμική.
Την ίδια στιγμή, η αλάνα του ΚΤΕΛ είναι άδεια. 
Για σύγχρονο ΚΤΕΛ, όπως αυτό του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, δεν το σκεφτόμαστε καν. Ας προσπαθήσει η διοίκηση του ΚΤΕΛ να αξιοποιήσει τον άδειο χώρο στην αλάνα για να μην κινδυνεύουν οι επιβάτες και να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία. Αν «δεν γίνεται», ας ζητήσουν οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ, να φτιάξουμε μια ομάδα από δραμινούς πολίτες που ενδιαφέρεται και ίσως τους βοηθήσει.}

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου