Απάντηση του Δημάρχου Δοξάτου Δημήτρη Δαλακάκη στις καταγγελίες εναντίον του


Απάντηση στην καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Δοξάτου Παρασκευά Παπαδόπουλου δίνει με ανακοίνωση του στον τύπο ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης.
Στο κείμενο της ανακοίνωσης του με τίτλο «Αποχιονισμός δια επίστρωσης Λάσπης» ο κ. Δαλακάκης αφήνεις σαφώς να εννοηθεί ότι η καταγγελία του κ. Παπαδόπουλου αποτελεί οργανωμένη προσπάθεια του συνόλου της αντιπολίτευσης να σπιλώσουν την τιμή και την υπόσταση του.
Μάλιστα με μια σκληρή αναφορά του προς τους πρώην δημοτικούς του συμβούλους που σήμερα βρίσκονται απέναντι του, αφού τους χαρακτηρίζει αποστάτες, τους καταλογίζει ευθύνες για την άρνηση τους να συνηγορήσουν στην διερεύνηση υποθέσεων διαφθοράς στις οποίες ενδεχομένως  να εμπλέκεται η προηγούμενη διοίκηση του δήμου Δοξάτου.
Πάντως σαφώς αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι θα προβεί σε μηνύσεις.


Το κείμενο της απάντησης του Δημάρχου Δοξάτου, Δημήτρη Δαλακάκη

«Αποχιονισμός δια επίστρωσης Λάσπης»
Μέλος της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης επιχειρεί για πολλοστή φορά να σπιλώσει την τιμή μου και την υπόσταση μου ως Δημάρχου. Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά , αλλά ούτε και η τελευταία που μέλος της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης (Χατζηλαζάρου Παπάζογλου -Αποστάτες) απευθύνει καταγγελίες εις βάρος μου ενώπιον δικαστικών  αρχών. Καλωσορίζουμε την καταγγελία με χαμόγελο, διότι είναι τόσο αδέξια η προσπάθεια λασπολόγησης που μόνο γέλωτα μπορεί να προκαλέσει.
Όσο και να προσπαθεί η Ηνωμένη Αντιπολίτευση να μειώσει το έργο μας και να σπιλώσει την τιμή  και την υπόληψή μας, αδιάψευστος μάρτυράς μας θα παραμένει η Αλήθεια.
Αγαπητοί Αποστάτες, αν ψάχνετε σκιές, αναζητήστε τις στους όψιμους συνεργάτες σας που παλιά τους κατηγορούσατε ως κλέφτες, αλλά πλέον τους προστατεύετε,  αρνούμενοι να αναθέσει ο Δήμος σε δικηγόρους  την διερεύνηση των υποθέσεων διαφθοράς που τον έφεραν στο χείλος οικονομικής καταστροφής.
Επειδή, όμως όλα έχουν ένα όριο, θα μηνυθείτε και θα λογοδοτήσετε για την καταγγελία σας. Την επόμενη δε φορά που θα ξαναέρθει παγετός θα σας αναθέσω τον αποχιονισμό δια επίστρωσης λάσπης.
Να θυμάστε τέλος ότι, όποιος μαζεύει τόνους λάσπης για να περιλούσει άλλους, συνήθως πνίγεται ο ίδιος σε αυτήν.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου