"Πόλη και Ζωή" εναντίον Μαμσάκου για το βοηθητικό της Δόξας


Για καπηλεία των έργων που σχεδιάστηκαν επί δημαρχίας Χαρακίδη κατηγορεί τον Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης Πόλη και Ζωή με αφορμή την παράδοση του βοηθητικού γηπέδου της Δόξας.
Μάλιστα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει ότι η δημοτική αρχή Μαμσάκου όχι μόνο δεν έκανε κάτι για το έργο αυτό αλλά ίσα ίσα θα μπορούσε να το παραδώσει πολύ πιο γρήγορα και το καθυστέρησε λόγω ολιγωριών της.
Αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον της δημοτικής αρχής για ευθύνες στη μη ολοκλήρωση των έργων του φουσκωτού προπονητηρίου και των κερκίδων του πρώην εθνικού σταδίου.

Η ανακοίνωση της παράταξης Πόλη και Ζωή

Επιτέλους η ΔΟΞΑ θα έχει αξιόλογο βοηθητικό γήπεδο
Όλη η αλήθεια για την κατασκευή του

Παραδόθηκε, επιτέλους και με καθυστέρηση 3 χρόνων, το βοηθητικό γήπεδο της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ. Ένα έργο αντάξιο της ιστορίας της Δόξας και της ποδοσφαιρομάνας Δράμας. Ένα έργο όπως το οραματίστηκε και το ξεκίνησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον Κυριάκο Χαρακίδη.
Το έργο αυτό, πριν 4 χρόνια
ü    το σχεδίασε ως Δημοτική Αρχή η παράταξη «πόλη+ζωή» σε συνεννόηση με την τότε διοίκηση της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη (Σάμιος, Παπασταφίδας)
ü    αναζήτησε και βρήκε ως Δημοτική Αρχή η παράταξη «πόλη+ζωή» έναν απόλυτα νόμιμο τρόπο για να υλοποιηθεί από τον Δήμο Δράμας
ü    υπέγραψε ως Δημοτική Αρχή η παράταξη «πόλη+ζωή» τα αναγκαία συμβόλαια παραχώρησης (παραθέτουμε σχετικές φωτογραφίες και δημοσίευμα) με την τότε διοίκηση του ερασιτέχνη (Απόστολος Δαϊλάκης)
ü    ζήτησε ως Δημοτική Αρχή η παράταξη «πόλη+ζωή» από τον κ. Πιτταράκη να εκπονήσει τη σχετική μελέτη, την οποία και παρέδωσε αφιλοκερδώς
ü    εξασφάλισε ως Δημοτική Αρχή η παράταξη «πόλη+ζωή» όλο το ποσό για την ολοκλήρωση του έργου και το ενέταξε στο πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του Δήμου
ü    ξεκίνησε ως Δημοτική Αρχή η παράταξη «πόλη+ζωή» τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου (προμήθεια πλαστικού χλοοτάπητα και κατασκευή των αναγκαίων έργων υποδομής).
Μετά τις παραπάνω ενέργειες μπορούσε το έργο να ολοκληρωθεί από τη σημερινή δημοτική αρχή (του κ. Μαμσάκου) εντός 2-3 μηνών. Αντί αυτού, αλλεπάλληλα λάθη και ολιγωρίες (π.χ. Διοικητικές παραλείψεις, 4 υποχωρήσεις σε αιτήματα για παράταση του χρόνου παράδοσης), φτάσαμε στο σήμερα, δηλαδή καθυστερήσαμε 3 χρόνια.
Εμείς λέμε πάλι καλά !!!
Τι να πούμε για το άλλο έργο μας, το φουσκωτό Προπονητήριο που ακόμη περιμένει να παραδοθεί στους αθλούμενους της Δράμας !!!
Τι να πούμε για τις κερκίδες του Εθνικού που ακόμη στέκονται στο Ταμείο του Δήμου Δράμας τα χρήματα που αφήσαμε για την κατεδάφιση και τη μελέτη κατασκευής νέων !!!
Αυτή είναι, πραγματικά, η θλιβερή εικόνα της σημερινής δημοτικής αρχής, την οποία προσπαθεί να ωραιοποιήσει παρουσιάζοντας τα έργα μας ως δικά της. Φωτογραφίζεται με καμάρι ο κ. Μαμσάκος χωρίς να κάνει έστω και μια αναφορά στους πραγματικούς δημιουργούς των έργων. Κρίμα !!!
Η καπηλεία του έργου των άλλων είναι χαρακτηριστικό των μικρών και αδύναμων.
Αφού δεν υπάρχει ντροπή, γιατί δεν εγκαινιάζουν ακόμη και τα υπόλοιπα έργα μας;;;


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου