1ος Μαραθώνιος Υγείας για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες στη Δράμα


Με σκοπό την βοήθεια του συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ», διοργανώνεται και στη Δράμα ο 1ος Μαραθώνιος Υγείας από το γυμναστήριο Elite Health House, τον Αθλητικό Σύλλογο Pole Dancing και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας.
Χορηγός Επικοινωνίας αυτής της πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας είναι ο ALPHA NEWS Δράμας 95,5.

Η κεντρική παρουσιάστρια της εκδήλωσης Ναυσικά Μηνασίδου με τους δημοσιογράφους Ρένα Γιουλβάνη και Αρη Γκέρτα στον ραδιοθάλαμο του ALPHA NEWS 95,5 

Σε συνέντευξη της στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ALPHA NEWS Δράμας 95,5 η κεντρική παρουσιάστρια της εκδήλωσης Ναυσικά Μηνασίδου ανέφερε ότι ο φετινός 1oς Μαραθώνιος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μεγάλου Δραμινού Χειρουργού Ξένου Βρακά.
Ο μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου, στο κλειστό γήπεδο Κραχτίδη Δράμας, από τις 11πμ έως τις 6μμ, με αποκλειστικό σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ».

Η κα Ναυσικά Μηνασίδου κάλεσε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας, να στηρίξει την φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια με το ποσό των 5 ευρώ και να συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά προγράμματα της ημέρας.
Επίσης, όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ομιλίες σχετικά με την άσκηση, τη διατροφή και τον καρκίνο από ειδικούς.

Ποιος είναι ο Σύλλογος ΛΑΜΨΗ
Ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη από γονείς απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα και νοσηλεύτηκαν στα παιδο-ογκολογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης.
Το έργο της Λάμψης είναι πολυεπίπεδο.
Με το θεσμικό της ρόλο κατάφερε να αλλάξει πολλά τα τελευταία χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα και ελπίζει να πετύχει ακόμα περισσότερα.
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 2 παιδο-ογκολογικά / αιματολογικά τμήματα στις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ, όπου νοσηλεύονται καρκινοπαθή παιδιά από όλη τη Β. Ελλάδα.
Η «Λάμψη», αξιοποιώντας αντίστοιχες χορηγίες, προέβει στην επέκταση και ριζική ανακατασκευή των τμημάτων, καθώς και στην ανανέωση του εξοπλισμού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον 1ο Μαραθώνιο Υγείας μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2521 550191 και 6934614643.Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου