Στη Δράμα ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ Γιώργος Καββαθάς στις 18 - 19 Μαρτίου

Ο Πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ Γιώργος Καββαθάς(δεξιά) με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Δράμας Όθωνα Μουρμούρη

Διήμερη επίσκεψη στη Δράμα θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), Γεώργιος Καββαθάς  στις 18 - 19 Μαρτίου 2017, κατόπιν πρόσκλησης του  Προεδρείου της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Δράμας.

To Σάββατο 18 Μαρτίου στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Hydrama Grand Hotel,όπου ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., Γεώργιος Καββαθάς θα ενημερώσει τους επαγγελματίες του Ν. Δράμας σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν το φορολογικό και το ασφαλιστικό, ενώ παράλληλα  θα υπάρξει διάλογος όπου θα τεθούν τα ζητήματα- προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες στις μέρες μας.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Hydrama Grand Hotel  θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., Γεώργιο Καββαθά με θέμα: «Ανάπτυξη και προώθηση των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω δικτύων – συνεργατικών σχηματισμών».

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου