Ανοίγει ο δρόμος που θα συνδέει την Πατριάρχου Διονυσίου(στο αρχαιολογικό μουσείο) με την 19ης Μαΐου.


Σημαντική για την κίνηση αυτοκινήτων και πεζών στο κέντρο της Δράμας είναι η διάνοιξη του δρόμου που θα συνδέει την οδό Πατριάρχου Διονυσίου(στο αρχαιολογικό μουσείο) με την οδό 19ης Μαΐου και με την οδό Βάρναλη.
Ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Δράμας, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη τους παρουσίασαν το έργο αυτό και παράλληλα ανέφεραν ότι θα δημιουργηθούν και θέσεις στάθμευσης στην περιοχή.


Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική αρχή αναφέρονται:
Μετά την τελεσφόρηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών, η δημοτική αρχή εφαρμόζοντας το ρυμοτομικό σχέδιο της πόλης, προβαίνει στην απομάκρυνση των κατασκευών και στη διάνοιξη του δρόμου (στο αρχαιολογικό μουσείο) που θα συνδέει την οδό Πατριάρχου Διονυσίου με την οδό 19ης Μαΐου και με την οδό Βάρναλη, ενώ θα δημιουργηθούν και θέσεις στάθμευσης. 


Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: 
«Ύστερα από σειρά ετών, η παρούσα δημοτική αρχή υλοποιεί ένα έργο που επιβεβαιώνει ότι ο Δήμος Δράμας μπήκε σε νέα τροχιά. Η Δράμα καθημερινά δείχνει την ανανέωσή της σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η σύνδεση των οδών Πατρ. Διονυσίου, Βάρναλη και 19ης Μαΐου είναι ένα ακόμη έργο που αναδεικνύει το κέντρο της πόλης, που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, που δίνει νέα δυναμική. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου Δράμας, κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και τη Διεύθυνση Δόμησης του Δήμου Δράμας, που συμβάλλουν τα μέγιστα για την άρτια ολοκλήρωση του έργου».
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου