Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας συμμετέχει στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου- Μπορούμε να το στηρίξουμεΤο 6ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας συμμετέχει για δεύτερη φορά στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου “Κάν’ το ν’ ακουστεί” με το τραγούδι «Μαθήματα Επικοινωνίας» και με θέμα την  τέχνη της επικοινωνίας.
Την πρώτη φορά συμμετείχε με το τραγούδι «Της αγάπης το νερό» και με θέμα  τις συνέπειες των πόλεμων στον πλανήτη μας,

Τα τραγούδια τα έγραψαν και τα τραγούδησαν μαθητές του σχολείου και τη μουσική επένδυση και ηχογράφηση των τραγουδιών την επιμελήθηκε ο μουσικός του 6ου δημοτικού σχολείου Δράμας, Αγγελάκης Καλοτραπέζης.
Στο φετινό Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου το σχολείο διαγωνίζεται για το βραβείο καλύτερου τραγουδιού σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας και για το βραβείο ακροατών ESR.


Μπορεί ο καθένας να βοηθήσει το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας για το βραβείο ακροατών ESR μπαίνοντας στην ειδική σελίδα του Διαγωνισμού Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου “Κάν’ το ν’ ακουστεί” στην οποία μπορεί να ακούσει το τραγούδι με αριθμό 35-Μαθήματα Επικοινωνίας-6ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας και στη συνέχεια να πατήσει την άδεια κόκκινη καρδιά: http://europeanschoolradio.eu/4fest/contestants/  
Η ψήφος όλων μας θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει  τη δουλειά των μαθητών της  χορωδίας και του μουσικού. 
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου