Στον ALPHA NEWS 95,5 το 6ο δημοτικό σχολείο Δράμας


Τις στουντιακές εγκαταστάσεις του ALPHA NEWS 95,5 επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου αντιπροσωπεία μαθητριών του 6ου δημοτικού σχολείου Δράμας συνοδευόμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Κωνσταντινίδη Δημήτρη και το υπεύθυνο δάσκαλο μουσικής Αγγελάκη Καλοτραπέζη.
Οι μαθήτριες αλλά και οι δάσκαλοι τους, είχαν την δυνατότητα να πάρουν μέρος στην ζωντανή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA MEWS 95,5, να συνομιλήσουν με τους δημοσιογράφους του σταθμού και να μιλήσουν στα μικρόφωνα του ραδιοφώνου για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου “Κάν’ το ν’ ακουστεί”.


Το σχολείο συμμετέχει στον διαγωνισμό με το τραγούδι «Μαθήματα Επικοινωνίας» και με θέμα την  τέχνη της επικοινωνίας.
Τα τραγούδια τα έγραψαν και τα τραγούδησαν μαθητές του σχολείου και τη μουσική επένδυση και ηχογράφηση των τραγουδιών την επιμελήθηκε ο μουσικός του 6ου δημοτικού σχολείου Δράμας, Αγγελάκης Καλοτραπέζης.
Στο φετινό Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου το σχολείο διαγωνίζεται για το βραβείο καλύτερου τραγουδιού σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας και για το βραβείο ακροατών ESR. Μάλιστα ήδη το σχολείο της Δράμας βρίσκεται στη δεύτερη θέση.Μπορεί ο καθένας να βοηθήσει το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας για το βραβείο ακροατών ESR μπαίνοντας στην ειδική σελίδα του Διαγωνισμού Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου “Κάν’ το ν’ ακουστεί” στην οποία μπορεί να ακούσει το τραγούδι με αριθμό 35-Μαθήματα Επικοινωνίας-6ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας και στη συνέχεια να πατήσει την άδεια κόκκινη καρδιά: http://europeanschoolradio.eu/4fest/contestants/  
Η ψήφος όλων μας θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει  τη δουλειά των μαθητών της  χορωδίας και του μουσικού.Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου