Άκυρους κήρυξε τους λογαριασμούς τελών στον δήμο Δοξάτου ο Δήμαρχος Δημήτρης Δαλακάκης


Με επιστολή του στον τύπο ο Δήμαρχος Δοξάτου καλεί όσους δημότες έχουν λάβει λογαριασμούς τελών, να μην τους πληρώσουν, γιατί εντόπισε πως έχει γίνει λάθος από την οικονομική υπηρεσία του δήμου.
Όπως είπε έλαβε την πληροφορία από την προηγούμενη Πέμπτη ότι το Τμήμα εσόδων της Οικονομικής Υπηρεσίας αποστέλλει στους δημότες λανθασμένους λογαριασμούς τελών που είναι «φουσκωμένοι». Ζήτησε από την αρμόδια υπάλληλο να σταματήσει άμεσα την αποστολή λογαριασμών. 
«Είναι απαράδεκτο σε εποχές κρίσης και υπερφορολόγησης οι δημότες να επιβαρύνονται με υπερβολικά και άδικα ποσά. Κηρύσσω όλους του Λογαριασμούς ΑΚΥΡΟΥΣ και καλώ όλους τους πολίτες να μην τους πληρώσουν στον Δήμο Δοξάτου, μέχρι οι υπηρεσίες να συντάξουν ορθούς λογαριασμούς.
Δεσμεύομαι δε ότι στις επόμενες ημέρες θα επιδιώξω την επιστροφή των τελών σε όσους πολίτες πλήρωσαν ήδη και ότι θα είμαι αμείλικτος σε όποιον επιχειρήσει να με παρεμποδίσει και να σαμποτάρει τους συνδημότες μου» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Δαλακάκης.
Μάλιστα σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο Δήμαρχος Δοξάτου ανέφερε ότι ενώ την προηγούμενη Παρασκευή είχε προγραμματίσει συνάντηση με στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας προκειμένου να συζητήσουν το θέμα που προέκυψε, υπάλληλοι από διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Δοξάτου εισήλθαν στον χώρο και παρεμπόδισαν την συνάντηση με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία.
Ο κ. Δαλακάκης τόνισε πως οι υπάλληλοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία λειτουργούν σεβόμενοι την εργασία τους και όσα απορρέουν από τις υποχρεώσεις τους αλλά όμως υπάρχει μια μικρή μειοψηφία που λειτουργεί κατά απαράδεκτο τρόπο.  Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου