Μλεκάνης Μιχάλης: Η δημοτική αρχή λέει ψέματα για το βοηθητικό γήπεδο της Δόξας

Ο επικεφαλής της παράταξης Πόλη & Ζωή Μλεκάνης Μιχάλης στο στούντιο του ALPHA NEWS 95,5

Για έλλειψη σοβαρότητας κατηγόρησε την δημοτική αρχή Δράμας ο επικεφαλής της παράταξης Πόλη & Ζωή Μιχάλης Μλεκάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.
Ο κ. Μλεκάνης αναφερόμενος στο θέμα της παραχώρησης του βοηθητικού γηπέδου της Δόξας αναρωτήθηκε πώς μπορεί η δημοτική αρχή να αντιμετωπίζει τα θέματα της Δράμας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αποσύρει από την ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου 11 θέματα, μεταξύ του οποίου και το θέμα της παραχώρησης του βοηθητικού γηπέδου της Δόξας.
Ο επικεφαλής της παράταξης Πόλη & Ζωή ανέφερε ότι ο δήμαρχος Δράμας εξαπάτησε του φιλάθλους και τη διοίκηση της ΔΟΞΑΣ στήνοντας μία φιέστα για την δήθεν παράδοση του βοηθητικού γηπέδου και αφού εισέπραξε, τα χειροκροτήματα και τις ευχαριστίες για ένα έργο της δημοτικής αρχής Χαρακίδη, συνεχίζει να κοροϊδεύει τους Δραμινούς αφού το γήπεδο δεν έχει ακόμη άδεια λειτουργίας.  
Ο κ. Μλεκάνης ανέφερε δε ότι η δημοτική αρχή σκόπευε να παραχωρήσει το βοηθητικό της Δόξας με τις ίδιες διαδικασίες που γίνεται παραχώρηση βοσκοτόπων σε μικρό χωριό, κάτι εντελώς παράνομο αφού υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία.
Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Πόλη & Ζωή για το συγκεκριμένο θέμα μεταξύ άλλων αναφέρονται:
«Την Δευτέρα 20 Μαρτίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας, ήρθε η ώρα της αλήθειας, που δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστη.
Τρεις σύλλογοι (Γ.Σ ΔΟΞΑ, Καστρινός, Μαυραετοί) κατέθεσαν στον Δήμο Δράμας αίτημα για παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου για τις προπονήσεις τους και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις και η δημοτική αρχή έφερε το αίτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ξέχασε ότι ήδη ο κ. Μαμσάκος το είχε “παραχωρήσει” και χειροκροτήθηκε γι’ αυτό;
Μακάρι μόνο αυτό να είχε συμβεί!
Δυστυχώς, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.
ü    Ήθελε να το παραχωρήσει το γήπεδο της ιστορικής και αγαπημένες ομάδας των Δραμινών και των περισσοτέρων Ελλήνων, της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, σαν να επρόκειτο για βοσκότοπο σε μικρό χωριό. Με αυτές τις διαδικασίες το έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
ü    Ήθελε να το παραχωρήσει χωρίς να έχει φροντίσει να διαθέτει άδεια λειτουργίας, με μεγάλη πιθανότητα να έχουν προβλήματα οι σύλλογοι που θα το χρησιμοποιούσαν.
ü    Σύμφωνα με δήλωση του αρμόδιου αντιδημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο, το βοηθητικό γήπεδο της ΔΟΞΑΣ δεν είναι ακόμη έτοιμο και κινδυνεύει να καταστραφεί ο πλαστικός χλοοτάπητας αν δεν γίνουν κάποιες πρόσθετες εργασίες.
ü    Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απέσυρε από την συζήτηση τα θέματα της παραχώρησης του γηπέδου στους συλλόγους και φυσικά η παραχώρηση δεν αποφασίστηκε και αυτή τη στιγμή δημιουργείται μείζον θέμα λειτουργίας του.
Άρα, το σήριαλ και η κοροϊδία θα συνεχιστεί με νέα επεισόδια».


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου