Απάντηση του Δημάρχου Δράμας για το θέμα των καθαριστριών του Δήμου


Απαντήσεις για το θέμα των καθαριστριών του Δήμου Δράμας έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος μέσα από την πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.
Ο κ. Δήμαρχος απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως η δημοτική αρχή δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να προχωρήσει στην μετατροπή του μειωμένου ωραρίου των καθαριστριών σε πλήρες αλλά πριν την λήψη της οποιασδήποτε απόφασης περιμένει στοιχεία για το συνολικό κόστος αυτής της πρωτοβουλίας. Τόνισε εξάλλου ότι  πρώτη προτεραιότητα του Δήμου Δράμας την περίοδο αυτή, είναι η διευθέτηση της υπόθεσης των προσλήψεων 30 περίπου υπαλλήλων που το κράτος αναγκάζει τον δήμο Δράμας να προχωρήσει.


Πρόκειται μάλιστα για προσλήψεις για τις οποίες δεν έχουν διατεθεί από το κράτος οι ανάλογοι πόροι με αποτέλεσμα ο δήμος να καλείται να εξοικονομήσει τα χρήματα που απαιτούνται για την πληρωμή των υπαλλήλων.
«Αμέσως μόλις τελειώσει η υπόθεση αυτή και αφού έχουμε τα στοιχεία για το κόστος της μετατροπής του ωραρίου των καθαριστριών θα προχωρήσουμε και στην διευθέτηση της υπόθεσης αυτής» ανέφερε ο κ. Μαμσάκος  τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή είναι πολύ πιο ευαίσθητη από τις αντιπολιτεύσεις σε εργασιακά ζητήματα.
Όμως- όπως είπε ο Δήμαρχος – προέχει το συμφέρον των πολιτών της Δράμας. 

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου